Εναν από τους κεντρικότερους δρόµους της πόλης των Χανίων φαίνεται ότι επέλεξε ο Στέφανος Κασσελάκης για να αποκτήσει σπίτι στη γενέτειρά του.

Οπως µε πληροφορεί αξιόπιστη πηγή που διαθέτω στα χωριά µας, προχώρησε στην αγορά κατοικίας επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου (πρώην ∆ηµοκρατίας). Για όσους γνωρίζουν τα Χανιά, µιλάµε για down town επιλογή, που δείχνει, εκτός των άλλων, και την απόφαση του Κασσελάκη να κρατήσει ζωντανούς τους δεσµούς µε την Κρήτη, και πιο συγκεκριµένα µε τα Χανιά.

Με την ευκαιρία, να σας πω ότι τις τελευταίες ηµέρες ο πατέρας του έχει αρχίσει να συναντά πολύ κόσµο, επιδιώκοντας να αναθερµάνει τις σχέσεις του µε τον τόπο καταγωγής του. Μάλιστα, δεν σας κρύβω ότι οι περισσότεροι εξ αυτών που βλέπει ο πρεσβύτερος Κασσελάκης είτε είναι πρώην ΠΑΣΟΚοι είτε σκληροί «µητσοτακικοί».

Στέφανος Κασσελάκης: Ο προβληματισμός του για τον Παύλο Πολάκη

Προβληµατισµένος, αν και δεν το δείχνει, από τις συνεχείς παρεµβάσεις µέσω social media του Παύλου Πολάκη είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, που ιδανικά θα επιθυµούσε να πατήσει ένα κουµπί και να εξαφανίσει τον αψύ Σφακιανό.

Επειδή όµως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συµβεί, προτίµησε να τον ανεχτεί µέχρι την ώρα που θα εκλεγεί. Οσοι λοιπόν γνωρίζουν επιβεβαιώνουν τα περί ανοχής, εκτιµώντας ότι, σε κάθε περίπτωση, η συνύπαρξη µε τον Παυλή θα είναι δύσκολη!

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 23/9