Υπόγεια στήριξη στην υποψηφιότητα Κασσελάκη παρέχουν στελέχη που διαχρονικά κινούνταν κοντά στον πρόεδρο Τσίπρα.

Κι όταν αναφέροµαι σε στήριξη, αντιλαµβάνεστε τι ακριβώς εννοώ.

Το Μαξίμου

Βλέποντας την προσπάθεια που καταβάλλει το Μαξίµου να αποδοµήσει την υποψηφιότητα Κασσελάκη, αντιλαµβάνοµαι ότι κάτι φοβάται.

Ωστόσο, η υπερβολική επίθεση των κυβερνητικών έχω την αίσθηση ότι έχει φέρει το αντίθετο από το επιδιωκόµενο αποτέλεσµα.

Και ο Πάιατ

Την προηγούµενη εβδοµάδα σάς έγραφα για τη στήριξη που παρέχει στον Κασσελάκη ο τέως πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

Ψάχνοντας το θέµα, διαπιστώνω ότι τελικά δεν είναι ο µόνος Αµερικανός που στηρίζει τον νεαρό υποψήφιο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση, εσείς κρατήστε ότι το βαθύ αµερικανικό σύστηµα αναζητά έναν αξιόµαχο αντίπαλο, για να τον στήσει απέναντι στον Μητσοτάκη.

Ποιον «κόβει» ο Τσίπρας

Μου λένε ότι ο Τσίπρας όπου μπορεί «κόβει» την υποψηφιότητα Παππά. Βλέπετε, ο πρώην πρωθυπουργός τα έχει μαζεμένα στον επί χρόνια στενό συνεργάτη του.

Άσε που ενοχλήθηκε όταν έμαθε ότι ο Νικολάκης θα είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μυστική συνάντηση

Κάπου πήρε τ'αυτί μου για μία μυστική συνάντηση που είχε στο σπίτι ανθρώπου που κινείται στον χώρο των media ο πρόεδρος Τσίπρας, αμέσως μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ.

Προβάδισμα Αχτσιόγλου

Σε μία δημοσκόπηση που έπεσε στα χέρια μου, η Έφη Αχτσιόγλου εξακολουθεί να προηγείται των υπολοίπων διεκδικητών της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.


Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 9/9