Αντίστροφα µαθαίνω ότι έχει αρχίσει να µετρά ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισµού Φαρµάκου, ∆ηµήτρης Φιλίππου, αφού ο νέος υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, που προχωρά µε ταχύτητα τις αλλαγές στον πολύπαθο χώρο, έχει αποφασίσει να τον ανασχηµατίσει.

Πριν από τη λήψη της σχετικής απόφασης, ο έµπειρος πολιτικός φαίνεται ότι ενηµερώθηκε εκτενώς για τις ηµέρες και τα έργα του συγκεκριµένου άνδρα.

Με την ευκαιρία της σχετικής πληροφορίας που έφτασε στ’ αυτιά µου, πρέπει να σας πω ότι τα όσα διαβάζω τις τελευταίες µέρες στο οικονοµικό site powergame.gr για τη δράση των φίλων του Θόδωρου Καρυπίδη στον χώρο του φαρµάκου έχουν προκαλέσει έναν µικρό πανικό στο εσωτερικό του ΕΟΦ.

Ψάχνουν τρύπες

Συγκεκριµένα, τα παλληκάρια, αλλά και οι κυρίες που έχουν συνεργαστεί (µε την καλή έννοια) µε τους φίλους του Καρυπίδη, εσχάτως ψάχνουν τρύπες για να κρυφτούν. Βλέπετε, ο πρώην (και τι πρώην) µεγαλοµέτοχος του Αρη τα τελευταία χρόνια την είχε δει φαρµακέµπορας, µε αποτέλεσµα η άτσαλη δράση του να έχει αφήσει πλείστα αποτυπώµατα.

Πάντως, οι γνωρίζοντες λένε ότι σε ανύποπτο χρόνο ο Καρυπίδης, όταν είχε αντιληφθεί ότι ετοιµαζόταν να «φαγωθεί» ο επικεφαλής του ΕΟΦ, χρησιµοποιούσε το όνοµα µεγαλοεπιχειρηµατία που σήµερα βρίζει, για να πιέσει τους υπουργούς να τον κρατήσουν.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 9 Σεπτεμβρίου 2023.