Αφού επί µήνες πρόβαρε το κοστούµι του υποψηφίου -υποψηφίου δηµάρχου Θεσσαλονίκης, αν και Λαρισαίος-, όταν είδε ότι µετά δυσκολίας µπορεί να πείσει ακόµα και την… πεθερά του, αποφάσισε να θέσει εαυτόν στη διάθεση των γεγονότων για υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσαλονίκης.

Οµως τα γεγονότα αδιαφόρησαν µπροστά στην πολιτική του ανυπαρξία, µε αποτέλεσµα τώρα να αναζητά άλλο παραµύθι, µήπως και µείνει ζωντανός πολιτικά! Ο λόγος για τον γνωστό και ως ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη, Ανδρέα Παπαµιµίκο, ο οποίος εσχάτως µαθαίνω ότι εµφανίζεται ως εγγυητής ενός deal ανάµεσα στον οµογενή θείο του και το κυβερνών κόµµα. Οπως λέει, έχει πείσει τον Ιβάν σε αυτές τις εκλογές να στηρίξει τον Μητσοτάκη και τη Ν.∆., βάζοντας ως πολιτική αντιπαροχή τη δική του υπουργοποίηση.

Μιλάµε για το απόλυτο αστείο, αφού όσοι γνωρίζουν την άποψη που έχει ο πρωθυπουργός τόσο για τον θείο όσο και για τον ανιψιό αποκλείουν ακόµα και ως αστείο να έχει µπει σε µια τέτοια κουβέντα.

Τι σηµασία έχει η αλήθεια µπροστά στην εξυπηρέτηση ακόµα ενός παραµυθιού, που θα κάνει τον Παπαµιµίκο να νιώθει, εκτός από µεγάλος, ψηλός και… όµορφος!

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 6/5