Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of
Η 'Ωρα του Λαού - Ελληνοφρένεια best of Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
pierrakakis

Ξεκίνησε περιοδείες ο Πιερρακάκης - Η επιστροφή στην παλιά γειτονιά και οι κουβέντες με φίλους (Εικόνα)

Στην Πλατεία Χαλεπά, στα Ανω Πατήσια

Δεν γνωρίζω -και δεν θα μπορούσα άλλωστε να γνωρίζω- πού θα είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο υπουργός Πιερρακάκης. Αν θα πολιτευτεί στην Α’ Αθήνας ή αν θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Αυτή άλλωστε δεν είναι απόφαση των 
δημοσιογράφων, αλλά του πρωθυπουργού. Απεναντίας, εκείνο που γνωρίζω, και μάλιστα από πρώτο χέρι, είναι η αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε τη Δευτέρα στην Πλατεία Χαλεπά, στα Ανω Πατήσια. Στο καφέ του ζαχαροπλαστείου «Σχίζας» κόσμος κάθε ηλικίας συζητούσε ζωηρά - όλοι από τη γειτονιά της Κυπριάδου.

Γνωστή φιγούρα

Περί τις 19.30, μια γνωστή φιγούρα εμφανίστηκε και κατευθύνθηκε προς το καφέ. Ηταν ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης, γέννημα- θρέμμα της περιοχής, ο οποίος επέστρεψε εκεί για να δει φίλους και παλιούς γείτονες. Πολλοί γνώριζαν τον πατέρα και τη μητέρα του (γιατρός και δικηγόρος, αντίστοιχα), άλλοι τον θυμούνταν από μικρό, κάποιοι ήταν συμμαθητές του στη Λεόντειο.

Με χαρά

Ολοι, μα όλοι εξέφρασαν τη χαρά τους για τη δυνατότητα εξυπηρέτησης από το Δημόσιο μέσα από το κινητό και τον υπολογιστή τους. Ο Πιερρακάκης ξεκίνησε περιοδείες σε δήμους της Αττικής, αλλά και σε γειτονιές της Αθήνας, ενώ κάθε εβδομάδα επισκέπτεται και μια διαφορετική περιοχή της Ελλάδας.*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 25 Ιουνίου 2022.