Η Εθνική Ελλάδος "διψά" για την πρόκριση στο Euro 2024 και μετά την καταιγιστική νίκη επί του Καζακστάν, αναχώρησε με προορισμό την Τιφλίδα όπου θα τα δώσει... όλα κόντρα στην Γεωργία στον "τελικό" (26/03) που θα κρίνει το ποια ομάδα θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας Η "γαλανόλευκη" αποστολή γεμάτη με χαμόγελα πηγαίνει με... φόρα και γεμάτη αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσει την... παρέα του Κβαρατσχέλια ενώ θα έχει στο πλευρό της περίπου 2.000 Έλληνες οι οποίοι με τη φωνή και τον παλμό τους θα δώσουν τη δική τους ώθηση στους διεθνείς μας.

Αναχώρησε για Τιφλίδα η Εθνική Ελλάδος με φόντο το Euro 2024

Οι διεθνείς παίκτες έκαναν πρωινή προπόνηση στο "Μαζαράκη", γευμάτισαν και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο "Ελεύθεριος Βενιζέλος" προκειμένου να αναχωρήσουν για την Τιφλίδα ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με την Γεωργία το οποίο θα είναι sold out, με τους ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ να "κλέβουν" την παράσταση με τα... χαμόγελα τους.

ethniki-gewrgia


Ο ομοσπονδιακό μας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους ποδοσφαιριστές του καθώς όλοι προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Κυριακής ενώ ανέβασε στροφές και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ο οποίος είναι διαθέσιμος. Φυσικά, δεν αποκλείεται να μην γίνει καμία αλλαγή από τον Πογέτ σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Καζακστάν και να πάει με την ίδια... συνταγή που θα αποτελείται από τους Βλαχοδήμο, Μπάλντοκ, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα, Κουρμπέλη, Μάνταλο, Μπακασέτα, Μασούρα, Πέλκα και Ιωαννίδη.

tsimikas-ethniki