Η Εθνική μας ομάδα διεκδικεί μια ιστορική πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ έχει βρει ξανά την χαμένη αίγλη της και έχει συνδεθεί ξανά με τον κόσμο διεκδικώντας την συμμετοχή της σε μεγάλη διοργάνωση μετά από 10 χρόνια και τα γήπεδα της Βραζιλίας και κυρίως, είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro 2004. Για να το καταφέρει, μένει μόνο το εμπόδιο της Γεωργίας.

Όμως, οι αντίπαλοί μας δεν αστειεύονται. Έχοντας ως πρώτο επιθετικό όπλο τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων αριστερών εξτρέμ του πλανήτη αυτή τη στιγμή οδηγώντας πέρυσι τη Νάπολι στην κατάκτηση της Serie A, ελπίζουν πως αυτή θα είναι και η πρώτη τους πρόκριση σε μεγάλη διοργάνωση. 

Παρ' όλο που στη χώρα τους το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ δεν είναι παραδοσιακά αθλήματα, τα τελευταία χρόνια αυτό αλλάζει και οι Γεωργιανοί βγάζουν σπουδαία ταλέντα δημιουργώντας καλές ομάδες. Γι' αυτό και οι φίλαθλοί τους έκαναν... αμόκ για ένα "μαγικό χαρτάκι" ενόψει του "τελικού" της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, τα 54.000 εισιτήρια που διατέθηκαν για το Γεωργία - Ελλάδα που θα διεξαχθεί στο "Μπόρις Παϊζάτζε", εξαντλήθηκαν μέσα 5 ώρες και 35 λεπτά. Σημειώνεται πως η ΕΠΟ έχει λάβει 2.000 εισιτήρια για Έλληνες φιλάθλους που θα ταξιδέψουν στην Τιφλίδα.