Ελλάδα και Γεωργία προετοιμάζονται για έναν τελικό που θα κάνει ένα όνειρο πραγματικότητα με τη συμμετοχή στο Euro 2024. Η εθνική μας ομάδα ψάχνει την επιστροφή της σε μεγάλη διοργάνωση δέκα χρόνια μετά την τελευταία της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και κυρίως, είκοσι χρόνια μετά την ίσως κορυφαία στιγμή του ελληνικού αθλητισμού, την κατάκτηση του Euro του 2004. 

Παρ' όλα αυτά και οι Γεωργιανοί ζουν και αναπνέουν για αυτή την πρόκριση θεωρώντας πως έχουν την κορυφαία ευκαιρία της ιστορίας τους για συμμετοχή στο Euro έχοντας μπροστάρη τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια.

Ο προπονητής της εθνικής Γεωργίας, λοιπόν, θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους στα αποδυτήρια των αντιπάλων μας μετά τη νίκη τους κόντρα στο Λουξεμβούργο, κάτι που αντίστοιχα έκανε και ο Γκουστάβο Πογιέτ με τους διεθνείς μας.

Βίλι Σανιόλ: "Μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο και μην παρασύρεστε από την ευρύτερη πανηγυρική ατμόσφαιρα"

Ο Γάλλος προπονητής ανέφερε συγκεκριμένα πως θέλει από τους παίκτες του να κρατήσουν την ίδια προσέγγιση την οποία έχουν από την πρώτη τους κιόλας προπόνηση και να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά στο στόχο. Να μην παρασυρθούν από το κλίμα ενθουσιασμού που επικρατεί στην ευρύτερη χώρα τους και να παραμείνουν αφοσιωμένοι στον στόχο τους ο οποίος δεν είναι άλλος από το να αποκλείσουν την εθνική μας στον "τελικό" της Τρίτης (26/3)..