Δεν πρόλαβαν να συμπληρωθούν 48 ώρες από την τελευταία αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς με τους Χόρνετς στο NBA και η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο συναντήθηκε ξανά με τις “σφήκες”, απλά αυτή τη φορά χρειάστηκε να ταξιδέψει εκείνη μέχρι τη Σάρλοτ. Το γήπεδο άλλαξε, το σενάριο του αγώνα όχι!

Όπως ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Μιλγουόκι (όπου οι Μπακς ισοπέδωσαν τους Χόρνετς με 123-85), έτσι και τα ξημερώματα της Παρασκευής τα “ελάφια” πραγματοποίησαν επίδειξη δύναμης μέσα στη Σάρτλοτ κερδίζοντας και πάλι με το εξίσου άνετο 111-99.

Τέταρτη σερί νίκη των Μπακς στο NBA με "διπλό" Αντετοκούνμπο

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να φτάνει σε ρυθμούς… περιπάτου σε ένα ακόμη double double (καθώς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 24 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ) οι παίκτες του Ντοκ Ρίβερς έδειξαν να βρίσκουν ρυθμό στα χέρια του νέου τους προπονητή, πετυχαίνοντας την τέταρτη διαδοχική τους νίκη μετά τη διακοπή του All Star Game.

HIGHLIGHTS: Giannis throws down poster dunks vs. Charlotte



O πολύπειρος προπονητής είδε την ομάδα του να κυριαρχεί στο παρκέ από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού και να έχει σε εξαιρετική βραδιά τον Μαλίκ Μπίσλι ο οποίος πέτυχε 19 πόντους (5/9 τρίποντα), καταφέροντας για 15η φορά από τότε που εντάχθηκε στους Μπακς να βάλει 5+ τρίποντα. Καλή εφμάνιση και από τον Μπόμπι Πόρτις με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets Full Game Highlights | Feb 29 | 2024 NBA Season

Με τη νίκη στη Σάρλοτ το Μιλγουόκι βελτίωσε το ρεκόρ του σε 39-21 (24-7 εντός έδρας και 14-14 εκτός), ενώ η Σάρλοτ του Στιβ Κλίφορντ έπεσε στο 15-44 (8-22 εντός και 7-22 εκτός έδρας).

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς σε back to back βραδιά, οι Σικάγο Μπουλς τα ξημερώματα του Σαββάτου.