Οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τους Αμερικάνους είναι η πιο σημαντική διοργάνωση σε εθνικό επίπεδο στο μπάσκετ. Το αποδεικνύουν περίτρανα σε κάθε ευκαιρία, καθώς "κατεβάζουν" τους all star παίκτες τους στη διοργάνωση με σκοπό να κατακτήσουν το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο.

Θα κατέβει σύσσωμο το NBA στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

Κάτι τέτοιο ουσιαστικά συμβαίνει και με τον Κέβιν Ντουράντ, με τον σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς να δίνει κανονικά το παρών στις τελευταίες τρεις Ολυμπιάδες. Ο Αμερικάνος φόργουορντ σε δηλώσεις του επιβεβαιώσε πως θα βρίσκεται και το καλοκαίρι στο Παρίσι και μάλιστα όχι μόνος του. 

"Είμαι έτοιμος για τους Ολυμπιακού Αγώνες του Παρισιού. Είμαι ενθουσιασμένος με την συνάντηση της... αδελφότητας. Προφανώς και ο ΛεΜπρόν θα είναι εκεί. Ίσως είναι ο Κάρι, ο Λέοναρντ, ο Ίρβινγκ, ο Πολ Τζορτζ και νέα παιδιά. Όπως ο Άντονι Έντουαρντς και ο Τζέισον Τέιτουμ" δήλωσε ο Ντουράντ και όλοι... τρέμουν μόνο στην ιδέα μίας τέτοιας ομάδας.


Ντουράντ: "Θέλω να ρίξουμε 40άρες και 50άρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Ο Αμερικάνος σούπερ σταρ βέβαια δεν έμεινε εκεί και συνέχισε θέλοντας να "περάσει" ένα μήνυμα για τους πιθανούς αντιπάλους που θα βρεθούν στο δρόμο της "Team USA". 

"Θέλω να κάνουμε μία δήλωση για το πόσο κυρίαρχοι είμαστε. Θέλω να ρίξουμε 40αρες και 50αρες. Θέλω να το κάνουμε αυτό. Θέλω να πάρω το τέταρτο χρυσό μου ολυμπιακό μετάλλιο. Θέλω να έχω έναν κανονικό ρόλο. Να παίξω σημαντικά λεπτά συμμετοχής. Είμαι έτοιμος γι' αυτή την μεγάλη πρόκληση", ανέφερε ο παίκτης των Φοίνιξ Σανς.