Οι Μιλγουόκι Μπακς βρίσκονται σε "καλό φεγγάρι" και παιχνίδι με παιχνίδι το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Τα "ελάφια" ήταν καταιγιστικά κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και με 123-85 κατατρόπωσαν τον αντίπαλο τους στο NBA, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει πράγματα και... θαύματα στο ματς στο οποίο η ομάδα του έφτασε να προηγείται μέχρι και με 49 (!) πόντους.

Στο... ρελαντί Αντετοκούνμπο και Μπακς κόντρα στους Χόρνετς στο NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Χόρνετς τους οποίους "έπνιξαν" τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, με την... παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να επιβάλλει από την αρχή τον ρυθμό της στο παιχνίδι και να "καθαρίζει" την υπόθεση νίκη από νωρίς στον αγώνα. Τα "ελάφια" είχαν... εκτοξεύσει τη διαφορά μέχρι και στο +49 ενώ στην άμυνα παρουσίασαν πολύ καλό αμυντικό πρόσωπο που βρήκε τον Ντοκ Ρίβερς να... τρίβει τα χέρια του για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του που πέτυχε την τρίτη σερί της νίκη.


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν... ίδρωσε ιδιαίτερα, έδειξε την κυριαρχία του από νωρίς και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 24 πόντους και 8 ριμπάουντ ενώ δεν αγωνίστηκε στην τέταρτη περίοδο όπως όλοι οι βασικοί παίκτες. Ο Ντέιμιαν Λίλαρντ άξιος συνοδοιπόρος του "Greek Freak", πέτυχε 24 πόντους ενώ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Μπόμπι Πόρτις που σημείωσε 21 πόντους και 8 ριμπάουντ, σ' έναν αγώνα που δεν αγωνίστηκε ξανά ο Κρις Μίντλετον αλλά είχε άλλους να "καθαρίσουν' τη δουλειά.

Στο 38-21 το ρεκόρ των Μπακς (24-7 εντός έδρας, 14-14 εκτός έδρας), με τα "ελάφια" να παραμένουν στην τρίτη θέση της Ανατολής. Στο 15-43 των Χόρνετς (8-21 εντός έδρας, 7-22 εκτός έδρας), που παραμένουν στην 13η θέση της Ανατολής. Οι Μπακς θα βρουν ξανά στον δρόμο τους τους Χόρνετς, τα χαράματα της Παρασκευής (1/3), αλλά αυτή τη φορά στην Σάρλοτ.

Milwaukee Bucks vs Charlotte Hornets Full Game Highlights | Feb 27 | 2024 NBA Season


Μια ακόμη... παράσταση του "Greek Freak"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είδε τους Μπακς να "καθαρίζουν" την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο, δεν ζορίστηκε ιδιαίτερα ενώ έβαλε... σβηστά 24 πόντους και μάζεψε 8 ριμπάουντ δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το ελληνικό... καμάρι του NBA μπήκε... φουριόζος στο ματς, κυριαρχούσε απόλυτα στο παρκέ σκοράροντας 11 πόντους στην πρώτη περίοδο ενώ πρόσθεσε άλλους τέσσερις στην δεύτερη.

Στο τρίτο μέρος, πέτυχε άλλους 9 πόντους φτάνοντας τους 24 ενώ στην τέταρτη περίοδο δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί καθόλου και απόλαυσε το ματς από τον πάγκο όπου είδε την ομάδα του να φτάνει σε εύκολη νίκη με πειστική εμφάνιση.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
: 32-16, 58-26, 94-49, 123-85

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ (Ντοκ Ρίβερς): Κράουντερ 10 (2), Γ. Αντετοκούνμπο 24 (1), Λόπεζ, Λίλαρντ 23 (4/9 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ), Μπίσλι 6 (2), Γκαλινάρι 8, Πόρτις 21 (2), Μπότσαμπ 7 (1), Λίβινγκστον, Θ. Αντετοκούνμπο, Μπέβερλι 7 (1), Κόνατον 9 (1/5 τρίποντα), Γκριν 8 (2)

ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ (Στιβ Κλίφορντ): Μίλερ 14 (2/7 τρίποντα), Μάρτιν 2, Μπρίτζες 17 (2/9 τρίποντα), Ρίτσαρντς 6, Μαν 16 (2), Γουίλιαμς 4, Θορ, Μπέρτανς 12 (4/8 τρίποντα), Μπόλντεν, Κάρι 8 (1), Μίτσιτς 2, ΜακΓκόουενς 4