Σάλος έχει ξεσπάσει στην πολιτική σκηνή, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να ερευνήσει την εταιρεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στην Αμερική.

«Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε», ανέφερε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης, προσθέτοντας ότι «σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο - μέχρι το τελευταίο ευρώ».

*Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Τι λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την εταιρεία OSIOS που βρίσκεται στο Μαϊάμι και ελέγχει η Εισαγγελία - "Δεν είναι off shore"


Μακάριος Λαζαρίδης: Πόσες και ποιες εταιρείες διαθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης

Έξι ερωτήματα για την offsore του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, μιλώντας στο Action24.

1. Έχει ή δεν έχει έδρα το Delaware η εταιρεία Osios LLC;
2. Ποιο είναι το μετοχικό της κεφάλαιο και ποιο το έργο της;
3. Πόσες και ποιες εταιρείες διαθέτει;
4. Προχώρησε σε πώλησή τους, όπως έχει δηλώσει, και αν ναι με ποιες διαδικασίες;
5. Διαθέτει ο νόμιμος σύζυγός του (με γάμο στις ΗΠΑ) εταιρείες αλλοδαπής offsore και μη. Μετέχει σε επιχειρηματικά και επενδυτικά σχήματα;
6. Έχει αποσαφηνίσει αν η πράξη της δανειοδότησης είναι νόμιμη δεδομένου ότι ο ίδιος ως αρχηγός δεν μπορεί να είναι ιδιοκτήτης ή μέτοχος αλλοδαπής εταιρείας;