Για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές, μίλησε ο υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

*Διαβάστε εδώ: Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η σχέση αµοιβαίας εµπιστοσύνης µε τον Αλέξη Τσίπρα και ο πιθανός ρόλος στην ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς

«Δεν γνωρίζω ακόμα. Θα σας το ανακοινώσουμε συλλογικά με όλα τα ονόματα ή με κάποια στον καιρό που πρέπει», είπε χαρακτηριστικά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Έχω μπει με διάθεση να είμαι χρήσιμος σε αυτό το εγχείρημα και όχι με διάθεση να πάρω κάποια πόστα ή κάποια θέση», επισήμανε.

Ακόμα, ο κ. Σακελλαρίδης προέκρινε τον διάλογο με όλες τις δυνάμεις στον προοδευτικό χώρο.


Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έχει μπει σε μια δίνη απαξίωσης

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα άλλο κόμμα σε σχέση με αυτό που ήταν στο παρελθόν», επισήμανε το στέλεχος της Νέας Αριστεράς, ενώ τόνισε πως «το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι έχει μπει σε μια δίνη απαξίωσης».

Πιο συγκεκριμένα, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει μεγάλη απόσταση από την Αριστερά.

«Χρωστάμε στην κοινωνία να την πείσουμε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος απέναντι στην παντοκρατορία του κ. Μητσοτάκη», υπογράμμισε στη συνέχεια ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, με αφορμή την ιδρυτική διάσκεψη της Νέας Αριστεράς.

Ειδικότερα, χαρακτήρισε σημαντική την ιδρυτική διάσκεψη της Νέας Αριστεράς που πραγματοποιείται σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σημειώνοντας ότι πρόκειται για ιστορική ημέρα.


«Βλέπουμε συστηματική προσπάθεια συσκότισης των πραγματικών αιτιών που κόστισαν τη ζωή στους 57 ανθρώπους στα Τέμπη»

Για την τραγωδία των Τεμπών, σημείωσε ότι «από τη μια είναι δυστυχία και ο πόνος και από την άλλη η συστηματική συγκάλυψη που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση, και μέσα από την εξεταστική επιτροπή αλλά και με πολλές άλλες μεθόδους. Ό,τι έχει αποκαλυφθεί έχει γίνει από ιδιώτες εμπειρογνώμονες και από δημοσιογράφους».

«Βλέπουμε συστηματική προσπάθεια συσκότισης των πραγματικών αιτιών που κόστισαν τη ζωή στους 57 ανθρώπους. Αυτό ρίχνει αλάτι στην ανοιχτή πληγή. Ο Μητσοτάκης ενώ έχει υποσχεθεί ότι θα ρίξει άπλετο φως αλλά όλοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει συστηματική συγκάλυψη για να μην αποδοθούν πολιτικές ευθύνες», πρόσθεσε.


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czib46uzcdkp)