Την τέταρτη κατά σειρά επίσημη επίσκεψή του στη χώρα μας πραγματοποιεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο πρόεδρος της Τουρκίας βρέθηκε και στην πρεσβεία της χώρας του. 

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, νωρίτερα είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά το πέρας της συνάντησης, έφυγε με αυτοκινητοπομπή κατευθυνόμενος προς την τουρκική πρεσβεία. Τη λιμουζίνα στην οποία ο Τούρκος πρόεδρος επέβαινε προστάτευαν με τα χέρια τους πάνω και πεζή δύο σωματοφύλακές του.



Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα: Το τετ α τετ με τον Εργκίν Αταμάν

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μόλις έφτασε στην τουρκική πρεσβεία συναντήθηκε και με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν. Είχαν ένα γρήγορο τετ α τετ στην είσοδο του κτιρίου, συνομιλώντας για περίπου πέντε λεπτά.

Διαβάστε ακόμα: Επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα - Άμεση ανάλυση: Μια εξαιρετική επίσκεψη που δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον διάλογο που είχαν, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε στον Εργκίν Αταμάν: «Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα».

Διαβάστε ακόμα: Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Ερντογάν - Μητσοτάκη: Η χειραψία και τα χαμόγελα (Δείτε φωτογραφίες)

Δείτε φωτογραφίες από την τουρκική πρεσβεία: 

Episkepsi_Erntogan_Athina_Ataman_Presveia1
Episkepsi_Erntogan_Athina_Ataman_Presveia2
Episkepsi_Erntogan_Athina_Ataman_Presveia3
Episkepsi_Erntogan_Athina_Ataman_Presveia4
Episkepsi_Erntogan_Athina_Ataman_Presveia5
Episkepsi_Erntogan_Athina_Ataman_Presveia6


Στην πρεσβεία και δύο μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς 

Συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχαν και οι δύο μειονοτικοί βουλευτές της Νέας Αριστεράς, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Φερχάτ Οζγκιούρ, οι οποίοι βρέθηκαν στην τουρκική πρεσβεία.

Διαβάστε ακόμα: Το κείμενο της Διακήρυξης των Αθηνών που υπέγραψαν Μητσοτάκης - Ερντογάν - Για πρώτη φορά Ελλάδα και Τουρκία δεσμεύονται σε σχέσεις φιλίας και "ήρεμα νερά"