Η μάχη για την περιουσία του Γιώργου Τράγκα ανάμεσα στον γιο του Γιάννη και τη χήρα του, Μαρία Καρρά, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με τον Γιάννη να κερδίζει προς το παρόν... «στα σημεία», αφού έχει πια στα χέρια του δικαστική απόφαση που δεν αφήνει τη σύζυγο του πατέρα του να πληρώνει... ούτε το ρεύμα χωρίς να τον ρωτήσει.

Οι δυο πλευρές έχουν ορίσει συνεκτελεστές της διαθήκης έναν Ελβετό, που φροντίζει τα συμφέροντα της χήρας του Γιώργου Τράγκα, και έναν Έλληνα από την πλευρά του Γιάννη Τράγκα, ο οποίος κατέθεσε συμπληρωματικό υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ο Ελβετός συνεκτελεστής Ιβό Οττάβιο Φρανσεσκόν, μέχρι πρότινος, προχωρούσε σε πληρωμές χωρίς να ενημερώνει τον Έλληνα συνεκτελεστή της διαθήκης του Γιώργου Τράγκα.

Την οργή του γιου του δημοσιογράφου φέρεται να πυροδότησε η -με εντολή της Μαρίας Καρρά- αμοιβή που πλήρωσε ο Ελβετός στον... εαυτό του, ύψους 80.000 ευρώ, και στον δικηγόρο Τάσο Παρδάλη, που εδρεύει στη Νέα Υόρκη, 110.000 ευρώ. Έτσι, και αφού στο υπόμνημα που κατέθεσε ο Γιάννης Τράγκας ανέφερε πως «είτε χρησιμοποιήθηκαν χρήματα της κληρονομιαίας περιουσίας για θέματα που δεν σχετίζονται με την κληρονομιά... είτε συνομολογείται εμμέσως πλην σαφώς ότι τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία ανήκουν στην κληρονομιά», απέσπασε δύο προσωρινές διαταγές από το Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου. Τώρα, μέσω του Ελβετού συνεκτελεστή της διαθήκης του Γιώργου Τράγκα, η χήρα του ζητά από τον γιο του άδεια για να πληρώσει λογαριασμό ύψους 160 ευρώ, που αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα στη βίλα στο Σεν Τροπέ. Το ίδιο έπραξε για τον λογαριασμό του αερίου στη βίλα της Νίκαιας, που αντιστοιχεί σε μόλις 92 ευρώ.

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή