«Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς ,αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Φωτο 1 πριν,φωτο 2-3 η παρέμβαση ,φωτο 4 το μετά. (Ο ασθενης είναι συγγενής μου )»

Τα ως άνω έγγραψε νωρίς το απόγευμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, θέλοντας να δικαιολογήσει την απουσία του, από την Βουλή και την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο.

Τα όσα (ομολογώ) όμορφα και απολύτως σεβαστά ανέφερε ο αψύς Σφακιανός συνοδεύονταν από τέσσερις φωτογραφίες, ως πειστήρια για την δικαιολογημένη απουσία του. Μάλιστα, ο Πολάκης στην ανάρτησή του προκαλούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαβάσει τις σχετικές φωτογραφίες και αν δεν καταλάβαινε να ζητούσε την βοήθεια των ειδικών. Επειδή ήμουν βέβαιος ότι κανείς από τους συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν θα έμπαινε στον κόπο να τσεκάρει τις φωτογραφίες, είπα να το επιχειρήσω, στέλνοντάς τες, σ' ένα φίλο μου γιατρό. «Πριν σου πω για την εγχείρηση, να σου επισημάνω ότι στην τελευταία φωτογραφία πάνω αριστερά, που απεικονίζεται η ημερομηνία, αναγράφει 13-02-2024», μου ανέφερε.

Επειδή αν δεν κάνω λάθος σήμερα ο μήνας έχει 15-02-2024, μάλλον ο Πολάκης έχει κάνει κάποιο λάθος. Και μόνο γι' αυτό ο Κασσελάκης είναι πλέον υπόλογος.

xeirourgeio_polakis_syriza