Ο Παύλος Πολάκης διαφοροποιείται από την κομματική γραμμή και θα απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο λόγος έχει να κάνει με σοβαρότερες δουλειές που έχει από το να πηγαίνει στη Βουλή. Αυτή ήταν τουλάχιστον η απάντηση του ίδιου του βουλευτή Χανίων προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο αναζήτησε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός είπε νωρίτερα στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, «για να δούμε και πόσοι θα απέχουν από εσάς, κ. Φάμελλε, μην έχουμε καμία άλλη έκπληξη το βράδυ και το ενδιαφέρον αντί να στρέφεται στη Νέα Δημοκρατία στραφεί σ' εσάς και στο τι θα κάνει ο κ. Πολάκης τελικά, τον οποίον έχετε περίπου απειλήσει με διαγραφή».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε διαμηνύσει προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πως το νομοσχέδιο πρέπει να υπερψηφιστεί. Ωστόσο, ο κ. Πολάκης είχε σοβαρές δουλειές, οι οποίες έχουν να κάνουν με την επαγγελματική του ιδιότητα.

Δείτε τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης:

 «Κυριάκο Μητσοτάκη, πάλι με έπιασες στο στόμα σου;

ΜΗ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες, έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Ο ασθενής είναι συγγενής μου», γράφει χαρακτηριστικά.

Κυριακο Μητσοτακη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;; ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024