Σε κυπριακή εταιρεία, που έχει ως νόµιµο εκπρόσωπο (και κάποιοι λένε και µέτοχο) τον δικηγόρο των off shores Αρτέµη Αρτεµίου, φαίνεται να ανήκει πασίγνωστο ΣΥΡΙΖAϊκό site.

Πρόκειται για ένα Μέσο που επί των ηµερών της πολιτικής παντοκρατορίας της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπήρξε το απόλυτο «εργαλείο» για τον τότε στενό συνεργάτη του Τσίπρα, Νίκο Παππά. Το συγκεκριµένο site, που έχει χρησιµοποιηθεί κατά καιρούς για να «πληγούν» διάφορα πρόσωπα που απλώς ασκούσαν κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης του προέδρου Αλέξη, επί της ουσίας ανήκε στον Κύπριο δικηγόρο, ο οποίος, για όσους δεν το θυµούνται, είχε ταξιδέψει µε τον Παππά µέχρι τη Βενεζουέλα.

Πάντως, µιας και το έφερε η κουβέντα, αξίζει να σηµειωθεί ότι ο Αρτεµίου συµµετείχε και στις παρασκηνιακές επαφές ανάµεσα στον επιχειρηµατία Φίλιππο Βρυώνη και τον Ιβάν Σαββίδη, προκειµένου να πειστεί ο πρώτος να πουλήσει την τηλεοπτική συχνότητα που διέθετε στον δεύτερο. Γενικώς, ο δικηγόρος των off shores, όπως αποδεικνύεται, χρησιµοποιείτο τόσο για τα µικρά όσο και για τα µεγάλα που σχεδίαζαν στα υπόγεια της Κουµουνδούρου.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 4/11