Παρά το γεγονός ότι σε αυτή τη χρονική συγκυρία είναι δύσκολο να κάνει κάποιος ασφαλή πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσµατος, δεν σας κρύβω ότι από κάτι στοιχεία που έχω από έρευνες και κάτι µαρτυρίες από «βλαχοδηµάρχους» δεν αποκλείω το ενδεχόµενο ο αρχαίος φίλος µου, Νίκος Χαρδαλιάς, να επικρατήσει των Σγουρού και Ιωακειµίδη από την πρώτη Κυριακή.

Και αν συµβεί αυτό, θα συνδέεται αποκλειστικά και µόνο µε την απήχηση που απολαµβάνει ο υποψήφιος περιφερειάρχης σε πολλά και διαφορετικά κοινά. Φυσικά, κανείς δεν θα πρέπει να παραβλέπει στην όποια ανάλυση γίνεται και το γεγονός ότι απέναντί του βρίσκεται ο 78χρονος Γιάννης Σγουρός, που ξέχασε να αποσυρθεί από υποψήφιος, και ένας άλλος τύπος, που ειλικρινά ξεχνάω πώς τον λένε, γι’ αυτό και θα αποφύγω να αναφέρω το επώνυµό του.

Ο Χαρδαλιάς, που ξέρει εκτός των άλλων να παίζει άριστα το παιχνίδι της επικοινωνίας, µέχρι στιγµής παίζει χωρίς αντίπαλο. Και να φανταστείτε ότι ακόµη δεν έχει ξεκινήσει (εµπράκτως) και η στήριξη της κεντρικής κυβέρνησης και της Ν.∆.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 16/9