Αποτελεί κοινό µυστικό η πολυεπίπεδη δράση που αναπτύσσουν οι επιχειρηµατίες Εξάρχου, Μπάκος και Καϋµενάκης, γεγονός που έχει προκαλέσει µεγάλη αίσθηση στην αγορά.

Μετά την επένδυση στην κατασκευαστική Intrakat, την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Παγκρήτιας Τράπεζας, την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθµού Action24 και µια σειρά άλλων επενδύσεων, µε σηµαντικότερο το ενδιαφέρον που δείχνουν για την Τράπεζα Αττικής, εσχάτως κυκλοφορεί στην πιάτσα µια φήµη, σύµφωνα µε την οποία οι τρεις επιχειρηµατίες προχώρησαν στην εξαγορά του 50% µεγάλης και επιτυχηµένης διαφηµιστικής εταιρείας.

Ενδεχοµένως και να µιλάµε για την πιο γνωστή εταιρεία της πιάτσας, που δεν περιορίζει τη δράση της µόνο στο διαφηµιστικό επίπεδο, αλλά την επεκτείνει και σε αυτό της επικοινωνίας.

Μεγάλη κίνηση

Εφόσον ισχύουν τα όσα ακούγονται επ’ αυτού του deal, τότε µιλάµε για µια από τις µεγαλύτερες κινήσεις που έχουν γίνει από την πλευρά του Εξάρχου στη σκακιέρα των διαφόρων επιχειρηµατικών κινήσεων που επιχειρεί από το καλοκαίρι µέχρι και σήµερα. Φυσικά, ακόµα και να έχει «κλείσει» η σχετική συµφωνία, αποκλείω το ενδεχόµενο να ανακοινωθεί δηµοσίως.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 14 Ιανουαρίου 2023.