Πληθαίνουν το τελευταίο (χρονικό) διάστημα οι φήμες που θέλουν τον πάλαι ποτέ μεγάλο πολιτικό άνδρα Πάνο Καμμένο να βρίσκεται σε διαδικασία προσέγγισης με τον πρόεδρο του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργο Τράγκα. Και μιλάμε για πολιτική προσέγγιση, αφού η φιλία των δύο ανδρών έχει παραμείνει αδιατάραχτη στο πέρασμα του χρόνου. Ο πρόεδρος Πάνος προφανώς θεωρεί ότι η συμμαχία με τον θείο Γιώργο πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες να επιστρέψει στο Κοινοβούλιο. Μάλιστα, όσοι φεύγουν από το κόμμα Τράγκα (Καραχάλιος, Νικολόπουλος, Καζάκης κ.ά.) αφήνουν υπονοούμενα ότι πίσω από το διαζύγιο με το νέο κόμμα βρίσκεται ο πρώην συγκυβερνήτης του Τσίπρα, ο οποίος με τους περισσότερους έχει ανοικτούς (πολιτικούς) λογαριασμούς. Για να το λένε, κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν. Επί τη ευκαιρία, θα σας πω και κάτι που έμαθα προ ημερών και αφορά τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. και τον πασίγνωστο δημοσιογράφο. Προ ημερών Τράγκας και Καμμένος πέρασαν ένα διήμερο στη Νίκαια. Προφανώς του Πειραιά, αφού το κόβω κομματάκι δύσκολο να πήγαν μέχρι τη Γαλλία.

! Κατάθεση νόμου που θα αυστηροποιεί τις ποινές για τα ειδεχθή εγκλήματα ζήτησε προ ημερών από τον υπουργό Δικαιοσύνης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που παρακολουθεί προσωπικά την όλη διαδικασία.

! Στην αξιοποίηση της Άννας Διαμαντοπούλου (όχι κατ΄ανάγκη σε υπουργική θέση) προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο του περαιτέρω ανοίγματος στην Κεντροαριστερά.