Έντονη κινητικότητα και ακόμη μεγαλύτερο παρασκήνιο καταγράφεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στους διαδρόμους του πάλαι ποτέ πανίσχυρου ομίλου «ΕΛΛΑΚΤΩΡ», μετά την εξαγορά της πλειοψηφίας μετοχών από τον Ολλανδό Χένρι Χόλτερμαν, το με-γάλο αφεντικό της Reggeborgh Invest και τον άνθρωπο που συναντά στην Αθήνα επιχειρηματίες, πολιτικούς και τραπεζίτες.

Αν και αρχικώς ο νέος μεγαλομέτοχος της εταιρείας είχε αποφασίσει να μη διαταράξει τις ισορροπίες σε επίπεδο προσώπων, εσχάτως φαίνεται ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Έτσι, οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο εκτιμούν ότι θα υπάρξει θέμα με τον Τάσο Καλλιτσάντση, ενώ βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η αποπομπή του ακριβοπληρωμένου Γιώργου Προβόπουλου.

Απεναντίας, πρόσωπα που γνωρίζουν τις προθέσεις του Ολλανδού μεγαλοεπιχειρηματία αναφέρουν ότι παραμένει αμετακίνητος στην «ΕΛΛΑΚΤΩΡ» ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης.

Το επόμενο δίμηνο κρίνεται ιδιαιτέρως κρίσιμο για το σύνολο των αποφάσεων που θα ληφθούν και θα αφορούν τόσο τα πρόσωπα όσο και τη νέα στρατηγική του ομίλου.