Πρωί-πρωί, αντί να ψάχνει τους Τούρκους, με αναζήτησε στο τηλέφωνο ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής. Ήταν τόσο πολλές οι κλήσεις, τόσο στο δικό μου όσο και στα κινητά των κοινών γνωστών, που πίστεψα ότι είχαμε απόβαση του εχθρού σε κάποιο από τα νησιά.

Τελικά, η όχληση είχε να κάνει με το σχόλιο της στήλης, που, όπως μου είπε ο κ. Στεφανής, τον «αδικούσε κατάφωρα». Αυτά που λένε όλοι. Φυσικά, από την ολιγόλεπτη συνδιάλεξη δεν διέκρινα καμία αδικία, αφού ο υφυπουργός δυσκολεύτηκε να βρει έστω και την παραμικρή αιχμή για τις ημέρες και τα έργα του Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας, ενώ έδειξε να παραδέχεται τη στενή σχέση που διατηρεί με την αγαπημένη της Intrakat, Δήμητρα Μουτεβελή.

Αυτό όμως που μου προκάλεσε τεράστια εντύπωση είναι ότι ο κ. Στεφανής δεν είχε πάρει χαμπάρι το «πάρτι» με τα γεύματα στους μετανάστες, αλλά και όσα γίνονταν με τις προδιαγραφές, που εντελώς τυχαία πήγαιναν «κουτί» με τις κατασκευές της Intrakat. Και τουρίστας να ήταν, όχι υφυπουργός, θα γνώριζε περισσότερα για τα όσα συμβαίνουν στο Πεντάγωνο.