Έχουν περάσει πέντε ολόκληρα χρόνια, από τις 20 Νοεμβρίου του 2018, όταν στα «Παραπολιτικά» είχε δημοσιευθεί μία μακροσκελής συνομιλία με τον Κώστα, ο οποίος, αν και δεν ανήκε στον ιδεολογικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, είχε ενταχθεί για κάποια χρόνια στις αρχές της περασμένης δεκαετίας στην πολυπληθή ομάδα των κατευθυνόμενων «τουιτεράδων» του. Επρόκειτο για μία απερισκεψία, όπως την αξιολογούσε σε αυτή την άτυπη συνέντευξη. Γιατί, όπως είχε τονίσει, τότε, την εποχή της «στρατολόγησής» του, νόμιζε ότι είχε εθνική υποχρέωση να συνταχθεί με εκείνους οι οποίοι όχι μόνο θα ενημερώσουν αλλά και θα προστατεύσουν τον ελληνικό λαό από την επερχόμενη μνημονιακή λαίλαπα. Ανήκε προφανώς και αυτός στην ομάδα εκείνη των νέων που χρησιμοποιούν την πειρατεία του διαδικτύου όχι απλώς ως παράνομη είσοδο σε έναν υπολογιστή αλλά και ως τρόπο προβληματισμού και αντίδρασης σε κοινωνικά προβλήματα και θέματα! ΔΕΝ

Πέρασε βέβαια αρκετός καιρός και ο Κώστας συνειδητοποίησε το τραγικό λάθος του, γιατί οι υψηλότερα ιστάμενοι «ινστρούχτορες», με τους οποίους συνεργαζόταν αφιλοκερδώς και οι οποίοι κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είχαν έδρα στα υπόγεια του Μαξίμου, αξίωναν στα κείμενα της συνεργασίας τους να περνάνε μόνο οι κομματικές «γραμμές» τους. Έτσι, κάποια στιγμή ο Κώστας δεν άντεξε και «τα βρόντηξε». Μόνη… ανταμοιβή του βέβαια για την πολύχρονη συνεργασία του, η «ρετσινιά» του δήθεν καθοδηγούμενου από άλλα κομματικά κέντρα ωτακουστή τους. Κάπως έτσι, αλλά σε πολύ πιο άγρια μορφή, είναι και τώρα η εσωκομματική διαμάχη στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει πάρει διαστάσεις ανοικτού εσωκομματικού πολέμου. Και το αποτέλεσμα πλέον δεν κρύβεται, ούτε αποσιωπάται, ούτε πολύ περισσότερο «κουκουλώνεται». Διότι έχουν σπάσει τα στεγανά και έχουν ανέβει στην επιφάνεια πληροφορίες για τους κρυφούς υπόγειους μηχανισμούς, οι οποίοι κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα είχαν έδρα στα υπόγεια του Μαξίμου!

Γι'αυτά τα «παράκεντρα» και τους υπόγειους μηχανισμούς γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα, που είχαν βαλθεί να αποδομήσουν όλα τα απείθαρχα στην πρωθυπουργική παρέα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είχε μιλήσει πριν από λίγες ημέρες ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος προσέφυγε και στις αρμόδιες Αρχές. Και η απάντηση εμμέσως αναρτήθηκε από το προφίλ «Πεν Νταλαούρα». Αυτή την «ανύπαρκτη» πολυπληθή παρέα, η οποία επιμένει να διαψεύδει, όσο και αν διαψεύδεται από πρόσωπα και γεγονότα, ότι είχε και έχει επαφές με τον Τσίπρα και τον Πολάκη και την όποια ανταμοιβή για τις «υπηρεσίες» τους. Και το ερώτημα σήμερα είναι μέχρι πότε η ελληνική κοινωνία και πολιτεία θα παραβλέπουν και πολύ περισσότερο θα ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές, επειδή όπως οι πάλαι ποτέ επί Κατοχής κουκουλοφόροι τώρα κάποιοι σύγχρονοι μιμητές τους κρύβονται πίσω από τη μικρή οθόνη!

Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή στις 9.11