Τα playoffs θα κρίνουν σε ποια χέρια θα... καταλήξει το πρωτάθλημα της Super League, μια διαδικασία αρκετά απαιτητική για τις ομάδες με πολλά ντέρμπι, λίγα περιθώρια λάθους αλλά και κάθε βαθμός να κρίνεται και ως... χρυσαφι για τους διεκδικητές. Που δεν είναι ένας, ούτε δυο αλλά τέσσερις! Ανάμεσα τους ο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Στην Λεωφόρο θα έχουν να αποδείξουν πολλά ενόψει της συνέχειας.

Το "τριφύλλι" που έχει να κερδίσει τους Θεσσαλονικείς στο "σπίτι" του σχεδόν 2 χρόνια, τελευταία φορά ήταν τον Απρίλιο του 2022 με νίκη μπορεί να "σκαρφαλώσει" στην δεύτερη θέση και να συνεχίσει το... κυνήγι της κορυφής και τον "δικέφαλο του βορρά" να έχει τη δυνατότητα να περάσει μέχρι και στην πρώτη θέση αν νικήσει και αν η ΑΕΚ δεν τα καταφέρει κόντρα στον Ολυμπιακό στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Φατίχ Τερίμ και Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν πάρει μια... γεύση ο ένας από τον άλλον και μένει να φανεί ποιος θα βγει ο μεγάλος... νικητής.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Σκληρή "μάχη" στην Λεωφόρο ανάμεσα σε Τερίμ και Λουτσέσκου

Ήταν 21 Φεβρουαρίου όταν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είχαν τεθεί αντιμέτωποι στην Λεωφόρο. Όχι για το πρωτάθλημα αλλά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου και οι "πράσινοι" με... ήρωα τον τερματοφύλακα τους, Ντραγκόφσκι είχαν "λυγίσει" τους Θεσσαλονικείς στη διαδικασία των πέναλτι με αποτέλεσμα να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Τα συμπεράσματα για τις δυο ομάδες ήταν πολλά, τα δεδομένα αυτή την στιγμή διαφορετικά. Η αγωνιστική τους κατάσταση όμως;

Και οι δυο τους είχαν βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όμως δεν κατάφεραν να παραμείνουν "αφεντικά" κορυφής παραδίδοντας τα σκύπτρα στην ΑΕΚ. Στην 1η αγωνιστική των playoffs σίγουρα φάνηκε τόσο η ανωτερότητα όσο και η αγωνιστική "κατάρρευση" Ο μεν Παναθηναϊκός έφυγε με σπουδαίο διπλό από το Φάληρο ενώ ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τούμπα από τον Άρη. Διαφορετικά ξεκινήματα και για τους δυο. Ωστόσο, οι "ασπρόμαυροι" έχουν αποδειχθεί κακός... μπελάς για το "τριφύλλι" στη Λεωφόρο καθώς οι "πράσινοι" έχουν να κερδίσουν από τον Απρίλιο του 2022 όταν και είχαν επικρατήσει 2-1. Εκ τότε ο απολογισμός είναι 3 ισοπαλίες και 2 νίκες του ΠΑΟΚ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czb2egr2w0sh)

"Θέλω να βλέπω μια ομάδα που δεν τα παρατά, που δίνει μάχες μέσα στο γήπεδο και να δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να κάνει χαρούμενους τους φίλους της. Να καμαρώνουν όλοι τον Παναθηναϊκό" δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης ο Φατίχ Τερίμ που θα έχει στη διάθεση του τον Τιν Γεντβάι μετά από 40 μέρες όμως δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Βίτορ Ούγκο. Πάντως, αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να δει τον ΠΑΟΚ να... γυρίζει τον διακόπτη στο πρωτάθλημα και να επιστρέψει ξανά στα θετικά αποτελέσματα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην μπορεί να υπολογίζει στους Μπάμπα και Εκόνγκ ενώ εκτός είναι και οι Σάστρε, Μιχαηλίδης. Φυσικά, το πλήγμα με τον Μπάμπα είναι τεράστιο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι ένα κενό που πρέπει να καλύψει ο Λουτσέσκου που δεν θα έχει στη διάθεση του τον κορυφαίο του μπακ και έτσι θα αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Βιειρίνια, Γιόνι Ότο και Ράφα Σοάρες είναι τα διαθέσιμα μπακ με τους πρώτους να αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.