Η Σεβίλλη βλέπει την αγορά της Ελλάδας σαν μια καλή ευκαιρία για την εύρεση παικτών που θα ενισχύσουν το ρόστερ της. Τα δύο τελευταία χρόνια παρακολουθεί συστηματικά τη Super League κι έτσι έβαλε στο κάδρο των Φώτη Ιωαννίδη.

Το πακέτο της τεχνικής, της δημιουργίας και του σκοραρίσματος, που έχει ο Ιωαννίδης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον κι άλλον συλλόγων. Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πουλήσει, στην παρούσα φάση κι έτσι έχει διαμηνύσει στους μνηστήρες πως δεν συζητάει προτάσεις κάτω των 15.000.000 ευρώ.

Η Σεβίλλη, ο Ιωαννίδης και ο Παναθηναϊκός

Η Σεβίλλη το τελευταίο διάστημα φέρεται να άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με τους εκπροσώπους του 24χρονου επιθετικού. Για να μάθει το οικονομικό status και να ζυγίσει καταστάσεις για το κατά πόσο θα μπορούσε να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, έχει κάνει γνωστό στον Ιωαννίδη πως θα αναπροσαρμόσει κατά πολύ προς τα πάνω τις ετήσιες απολαβές του, για δεύτερη φορά. Το έκανε το περασμένο καλοκαίρι πηγαίνοντας τις ετήσιες απολαβές του στις 300,000 ευρώ. Ποσό που πλέον είναι μικρό σε σχέση με τα όσα έχει προσφέρει. Πρόθεση των "πρασίνων" είναι να διπλασιάσουν, ξανά, τις αποδοχές του.

Στο ραντάρ της Σεβίλλης και ο Ρότα! 

Πάντως η Σεβίλλη δεν έχει εστιάσει μόνο στον Φώτη Ιωαννίδη, από την ελληνική αγορά, την οποία βρίσκει ελκυστική. Λέγεται πως τελευταία κοιτάει και τον Λάζαρο Ρότα της ΑΕΚ. Έχει φάκελο με πολλά στοιχεία από τον διεθνή δεξιό μπακ! Χωερίς να υπάρχει κάτι παραπάνω σαν εξέλιξη.