Η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στους... πανηγυρισμούς της πρόκρισης στα προημιτελικά του Champions League, με τους Παριζιάνους να σημειώνουν την τρίτη τους σερί ισοπαλία στην Ligue 1 αυτή τη φορά μετά τις Ρεν και Μονακό, κόντρα στη Ρεμς με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο "Παρκ ντε Πρενς" για την 25η αγωνιστική όμως αύξησαν στους 10 τη διαφορά τους από την δεύτερη Μπρεστ. Η Μίλαν πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Έμπολι της οποίας υποβλήθηκε με 1-0 για την 28η αγωνιστική της Serie A χάρη στο "χρυσό" γκολ του Πούλισικ.

H Ρεμς υποχρέωσε σε ισοπαλία την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ligue 1

Αν και η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε με αέρα... νικήτριας στον αγώνα με τη Ρεμς μετά την επικράτηση της επί της Ρεάλ Σοσιεδάδ που της έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League, η... παρέα του Εμπαπέ δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κι αυτό γιατί έφερε ισοπαλία 2-2 στο "Παρκ ντε Πρενς', την τρίτη της διαδοχική στην Ligue 1 όπου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +10 από την δεύτερη Μπρεστ.


Το πρώτο μέρος ήταν συναρπαστικό αφού σημειώθηκαν και τα τέσσσερα (!) γκολ της αναμέτρησης, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μην ξεκινά στην αρχική ενδεκάδα και να μπαίνει ως αλλαγή στο 73ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι... σόκαραν τους γηπεδούχους με το... καλημέρα αφού πήραν προβάδισμα μόλις συο 6ο λεπτό με τον Μουνέτσι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με αυτογκόλ του Αμπντελχάμιντ στο 17ο λεπτό ενώ δυο λεπτά αργότερα (19') έκαναν την απόλυτη ανατροπή με τον Ράμος που έγραψε το 2-1. Η Ρεμς δεν τα παράτησε, πέρασε στην αντεπίθεση και έφερε στα ίσα το ματς στο φινάλε (45') του πρώτου μέρους με τον Ντιακιτέ. 

Οι Παριζιάνοι αν και ήταν ανώτεροι και πιο απειλητικοί στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης ούτε και όταν στο ματς ο Εμπαπέ με αποτέλεσμα το 2-2 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και αμφότερες οι ομάδες να μοιραστούν από έναν βαθμό.

ΠΑΡΙ: Νάβας, Χακίμι, Ντανίλο (70' Μέντες), Μπεράλντο, Ερνάντεζ, Σολέρ (73' Ντεμπελέ), Ουγκάρτε, Ζαΐρ-Εμερί, Κανγκ-Ιν, Ράμος (73' Εμπαπέ), Μπαρκολά (69' Μουανί)

ΡΕΜΣ: Ντιούφ, Φοκέτ, Αγκμπαντού, Αμπντελχαμίντ, Ντε Σμετ (59' Ακιέμε), Μούνετσι, Ατανγκάνα (72' Ρίτσαρντσον), Τέουμα (83' Κάντρα), Ίτο (83' Σταμπούλι), Νταράμι, Ντιακιτέ


Υπέταξε την Έμπολι η Μίλαν στην Serie A

Η Μίλαν μετά τη νίκη της επί της Σλάβιας στο Europa League, συνέχισε στα θετικά αποτελέσματα "λυγίζοντας" με 1-0 την Έμπολι για την 28η αγωνισιστική της Serie Α χάρη στο "χρυσό" γκολ του Πούλισικ που... υπέγραψε τη νίκη για τους "ροσονέρι" οι οποίοι ανέβηκαν προσωρινά στην δεύτερη θέση και δίνουν τη δική τους "μάχη" με τη Γιουβέντους με στόχο ένα εισιτήριο για το Champions League


Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πιο απειλητικοί, δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές όμως αρκέστηκαν μόλις σε ένα γκολ το οποίο ήρθε στο 40ο λεπτό από τον Κρίστιαν Πούλισικ. Αν και οι φιλξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και να κυνηγήσουν το γκολ της ισοφάρισης δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω στο ματε με αποτέλεσμα να παραμείνει το 1-0 μέχρι τέλους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czq7cvzs2dtl)