Το ότι η Bundesliga θα έχει νέο πρωταθλητή το ξέρουμε εδώ και καιρό. Όμως από ότι φαίνεται, το έχει εμπεδώσει καλά και η Μπάγερν καθώς οι Βαυαροί ήρθαν ισόπαλοι και στην έδρα της Φράιμπουργκ η οποία ερχόταν από κάκιστο σερί τριών ισοπαλιών και τεσσάρων ηττών στα τελευταία 7 παιχνίδια. Παρ' όλα αυτά η ομάδα του Τούχελ αν και κατάφερε να κάνει την ανατροπή μετά το εις βάρος της 1-0 (Γκούντερ 12') χάρη σε γκολ των Τελ (35') και Μουσιάλα (75'), δέχθηκε γκολ ισοφάρισης στο 87' από τον Χόλερ.

Freiburg Surprises Bayern! | SC Freiburg - FC Bayern München | Highlights | MD24 – Bundesliga 23/24

Στο UEFA Champions League ποντάρει πλέον ο Τόμας Τούχελ μπας και φύγει με τίτλο στην τελευταία του σεζόν στο Μόναχο. Με τέτοια εικόνα, όμως, η Μπάγερν θα πρέπει πρώτα να κοιτάξει να περάσει τη Λάτσιο, ανατρέποντας το εις βάρος της 1-0 με το οποίο οι "Λατσιάλι" είχαν κερδίσει στο "Ολίμπικο".

Ολοταχώς για δεύτερη η Μίλαν στη Serie Α, 0-1 τη Λάτσιο που τελείωσε με... 8 παίκτες

Η Λάτσιο φλέρταρε με την λευκή ισοπαλία κόντρα στη Μίλαν μέχρι το 88ο λεπτό, όπου και ο Νόα Όκαφορ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας τη νίκη στους "Ροσονέρι" οι οποίοι πλησίασαν στο -1 τη δεύτερη Γιουβέντους στη βαθμολογία της Serie A

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cziqnl1plcjd)

Το παιχνίδι ήταν για... γερά νεύρα αφού οι δυνατές μονομαχίες κυριάρχησαν σε ένα φτωχό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο η Μίλαν είχε την σημαντικότερη ευκαιρία με τον Πούλισικ. Στο δεύτερο η Λάτσιο προδόθηκε από την αποβολή του Λούκα Πελεγκρίνι στο 57' καθώς ως φυσικό επακόλουθο, οπισθοχώρησε. Λίγο έειψε να το εκμεταλλευτεί η Μίλαν όμως το γκολ του Λεάο στο 76' ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από παρέμβαση του VAR. 

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czir5yrdvy9l)

Τα νεύρα ήταν... τεταμένα για τους "πρωτευουσιάνους" ειδικά μετά το τέρμα του Όκαφορ, καθώς αποβλήθηκαν τόσο ο Μάρουσιτς όσο και ο Γκεντουζί με τον Γάλλο να βγάζει ξανά στη φόρα τα ψεγάδια του χαρακτήρα του (τα οποία έκαναν τον Αρτέτα να τον διώξει... κλωτσηδόν από την Άρσεναλ).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czir7q0xo8fl)

Λευκή ισοπαλία στο Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν, έγινε αλλαγή και πήγε... κερκίδα ο Εμπαπέ

Όπως και σε Γερμανία και Ιταλία, έτσι και στη Γαλλία ο πρωταθλητής είναι γνωστός εδώ και καιρό. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στο +12 από τη δεύτερη Μπρεστ ενώ η Μονακό μετά τη μεταξύ τους "λευκή ισοπαλία" παραμένει στην τρίτη θέση με 42 βαθμούς, έναν πίσω από τη δεύτερη Μπρεστ που έχει 43 και δύο μπροστά από την τέταρτη Νις που έχει 40.

Στα του παιχνιδιού, η Μονακό ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο έχοντας 5 απίθανες ευκαιρίες με τον Ντοναρούμα να είναι ανίκητος, αλλά και ένα ακυρωθέν γκολ του Μπεν Γεντέρ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από παρέμβαση του VAR. Η Παρί... εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει κάποια από τις 9 τελικές της (στο δεύτερο μέρος) σε κάποιο γκολ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ότι ο Λουίς Ενρίκε έκανε αλλαγή στο ημίχρονο τον Εμπαπέ με τον Γάλλο σταρ να πηγαίνει στην... κερκίδα ώστε να δει το υπόλοιπο του αγώνα με την μητέρα του! Ο Ισπανός προπονητής δεν μετάνιωσε καθόλου για την επιλογή του επαναλαμβάνοντας σε μία ακόμη Συνέντευξη Τύπου πως "θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε χωρίς τον Εμπαπέ".

Δε σώζεται η Αλμερία στη La Liga

Δράση υπήρχε και στη La Liga την Παρασκευή (1/3) με τη Θέλτα να κερδίζει δύσκολα την ουραγό Αλμερία η οποία όσο ήταν με 11 παίκτες, φλέρταρε με το θετικό αποτέλεσμα. Η αποβολή του Λάνγκα όμως στο 65', έδωσε την ώθηση που έψαχναν οι γηπεδούχοι με τον Μινγκέθα να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 73'. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Τάσου Δουβίκα (αγωνίστηκε βασικός για 60') ανέβηκε στους 24 βαθμούς και στο +6 από την 18η Κάντιθ που έχει 18 με παιχνίδι λιγότερο (δοκιμάζεται στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο).