Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην "Reale Arena" του Σαν Σεμπαστιάν για ολοκληρώσει με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, έχοντας νικήσει με το ίδιο σκορ και στην πρώτη αναμέτρηση. Πρωταγωνιστής ο Κιλιάν Εμπαπέ που με δύο όμορφα γκολ έδωσε τη νίκη στους Παριζιάνος. Μάλιστα είχε σκοράρει και στην πρώτη αναμέτρηση.

Με αυτά τα δύο γκολ ο Κιλιάν Εμπαπέ έφτασε τα 46 γκολ συνολικά σε 69 ματς στο Champions League, όλα με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Μια φανέλα που θα την φοράει έως το φινάλε της σεζόν, αφού μετά θα αποχωρήσει για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα ο Γάλλος σταρ έχει συμμετοχή σε 36 γκολ σε 32 εκτός έδρας ματς της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League. Επίσης εγινε ο πρώτος παίκτης από τις πέντε μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες που έχει εμπλακεί σε 41 γκολ τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βάλει 34 τέρματα ενώ έδωσε και 7 ασίστ.

Αναφορικά με το ματς ο διεθνής επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 15' με εξαιρετική προσωπική του ενέργεια, με την οποία πιστοποίησε και την υψηλή τεχνική του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czm3rznu0eih)
Για να έρθει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 56ο λεπτό του αγώνα με την Σοσιεδάδ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czm584knir4x)
Η Σοσιεδάδ δεν παράτησε το ματς και προς το φινάλε (89') βρήκε γκολ με τον Μικέλ Μερίνο, ενώ δικαιούταν ένα ακόμα.