Το όνομα του Μάριο Χεζόνια ήρθε για ακόμη μια φορά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, με τη "Marca" να βάζει... φωτιά με νέο δημοσίευμά της το οποίο κάνει λόγο για πιθανή ανταλλαγή του Κροάτη φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κι όλα αυτά λίγο πριν από τη μεγάλη "μάχη" των δυο ομάδων στην Euroleague.

Στη Ρεάλ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αν ο Παναθηναϊκός πάρει Χεζόνια

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα για ενδεχόμενη επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο που έχει ο Κροάτης φόργουορντ με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ στη συνέχεια θα είναι ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη μπασκετική του "στέγη.

Ο Χεζόνια που έχει φορέσει στο παρελθόν την πράσινη φανέλα, έχει ισχυρούς δεσμούς με το "τριφύλλι", κάτι που ο ίδιος δεν το έχει κρύψει ποτέ, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα της Ισπανίας είναι και ένας από τους βασικούς στόχους του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να είναι διατεθειμένη να "χρυσώσει" τον Χεζόνια με τριετές συμβόλαιο και ετήσιες απολαβές που θα ανέρχονται στα 2.000.000 ευρώ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxif99fh67mx)
Ωστόσο, η Marca πήγε το όλο ζήτημα ένα βήμα... παραπέρα, αφού όχι απλά συνδέει ξανά το όνομα του Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό, αλλά κάνει λόγο και για πιθανή ανταλλαγή με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σε περίπτωση που ο παίκτης αποχωρήσει από τη "Βασίλισσα" για να έρθει στην Ελλάδα. Το ρεπορτάζ της Marca αναφέρει ότι οι "πράσινοι" θα μπορούσαν να αφήσουν τον Ισπανό φόργουορντ να αποχωρήσει από την ομάδα σε περίπτωση που έκαναν δικό τους τον Μάριο Χεζόνια. 

Αξίζει να τονιστεί ότι η περίπτωση του Ερνανγκόμεθ δεν περνά και απαρατήρητη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα ρόστερ που θα αποτελείται κατά βάση από γηγενείς παίκτες και θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό του έναν... ισπανικό κορμό

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyt86gdtr3ld)
Βασικό κομμάτι για να ολοκληρωθεί ένα ενδεχόμενο deal ανάμεσα στους δύο συλλόγους για την παραχώρηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι να βρεθεί η "χρυσή" τομή στο οικονομικό, καθώς ο Ισπανός φόργουορντ θα λάβει 2.200.000 εκατομμύρια τον χρόνο που θα ακολουθήσει, ποσό που αποτελεί ερωτηματικό για το αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν οι "μερένχες" οι οποίοι στοχεύουν και στις ανανεώσεις των Έντι Ταβάρες και Βενσάν Πουαριέ.