Μετά από περίπου 40 ημέρες και τον αγώνα με τον Απόλλων Πάτρας, επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού στον αγώνα με την Βιλερμπάν για την 14η αγωνιστική της Euroleague ,ο Χούαντσο Ερναγκόμεθ, ο παίκτης που προκάλεσε τεράστιο ντόρο με την άφιξη του στην Ελλάδα.

Η άφιξη στην Ελλάδα και το "Hustle" του Χουάντσο Ερναγκόμεθ

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήρθε με τεράστιες περγαμηνές στην Ελλάδα, με αρκετούς φιλάθλους να τον γνωρίζουν από τη συμμετοχή του στην ταινία "Hustle" του Netflix. Ο Ισπανός διεθνής έχοντας αγωνιστεί αρκετά χρόνια στο NBA, ήρθε στην Ελλαδα σε εξαιρετική ηλικία με σκοπό να γραφτεί το όνομα του με "χρυσά γράμματα" στην ιστορία του Παναθηναϊκού.



Το ξεκίνημα με τον Ολυμπιακό και η συνεχόμενη καθίζηση του Ερναγκόμεθ

Ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ ουσιαστικά "συστήθηκε" στον κόσμο του Παναθηναϊκού με double double κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική της φετινής Euroleague στο ΟΑΚΑ, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους φιλάθλους των "πρασίνων". Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια για τον σταρ του Παναθηναϊκού μιας και από εκεί και μετά ξεκίνησε μια καθίζηση, η οποία δεν είχε τελειωμό. Υπήρξαν κάποιες μικρές εκλάμψεις ανά διαστήματα, αλλά τίποτα δεν θύμιζε τον παίκτη που ήρθε για να κάνει τη διαφορά με επτά χρόνια εμπειρίας από το NBA. Με τον Απόλλων Πάτρας έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, με τον τραυματισμό στο χέρι να τον αφήνει εκτός. 



Πλέον επιστρέφει στην ενεργό δράση, αρχής γενομένης με το παιχνίδι με την Βιλερμπάν, δείχνοντας έτοιμος να κάνει ένα "restart" στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να αμφισβητήσει όλους όσους τον έκριναν μέχρι στιγμής.