Ο Μάριο Χεζόνια είναι ένας από τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης που λήγει το συμβόλαιο τους το φετινό καλοκαίρι. Μαζί με τον Έντι Ταβάρες είναι από τα πιο "καυτά" ονόματα και για τους δύο φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός. Ο Κροάτης φόργουορντ μάλιστα έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης από τη "Βασίλισσα".

Αρνήθηκε προτάσεις ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Χεζόνια - Σενάρια για Παναθηναϊκό

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη πρώτη θεση της Euroleague πραγματοποιώντας μία αψεγάδιαστη σεζόν ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Ο κυριότερος λόγος είναι πως κατάφερε να διατηρήσει τον κορμό της και να τον ενισχύσει με παίκτες όπως ο Φακούντο Καμπάτσο.

Το ίδιο θέλει να κάνει και στο τέλος της φετινής χρονιάς γι' αυτό και έχει ήδη κάνει πρόταση ανανέωσης στον Μάριο Χεζόνια με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο Κροάτης φόργουορντ όμως απέρριψε και τις δύο κρούσεις των "μερέγχες" σύμφωνα με την "Marca", έχοντας παράπονα για τις οικονομικές απολαβές αλλά και τον χρόνο συμμετοχής του.


Μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο του Χεζόνια ο Παναθηναϊκός 

Με τις αρνητικές απαντήσεις του Χεζόνια, οι Ισπανοί "μπλέκουν" ξανά στα σενάρια τον Παναθηναϊκό που θέλει να πείσει τον "Super Mario" να επιστρέψει ξανά στο ΟΑΚΑ. Αναφέρουν πως οι "πράσινοι" έχουν θέσει ως πρώτο στόχο τον Κροάτη και μπορούν να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με δύο εκατομμύρια τον χρόνο.

Σχολιάζουν πως "η πιο ευνοϊκή φορολογία που υπάρχει στην Ελλάδα σε σχέση με την Ισπανία προσαρμόζει την πρόταση του Παναθηναϊκού που είναι πολύ καλύτερη από εκείνη της Ρεάλ Μαδρίτης" . Αναφέρεται χαρακτηριστικά πως: "Αν οι μερέγχες θέλουν να τον κρατήσουν, θα πρέπει να κάνουν μεγάλη οικονομική προσπάθεια".