Ένας Σλοβένος έχει βαλθεί να τρελάνει όλο το NBA. Ο Λούκα Ντόντσιτς έδειξε από τη πρώτη στιγμή που πήγε στην Αμερική πως θα κάνει πράγματα και θαύματα. Το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία με τα κατορθωματά του αλλά και με τα τρελά σουτ που πετυχαίνει μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν το All Star Game.

Ο Ντόντσιτς "προπονείται" λίγο πριν το All Star Game του NBA βάζοντας "σουτάρες"

Ο Λούκα Ντόντσιτς ψάχνει να βρει τρόπο να κάνει τη διαφορά σε κάθε ευκαιρία του στο NBA. Το καταφέρνει με τα ρεκόρ που πετυχαίνει κάνοντας το ένα triple double μετά το άλλο. Όταν θελήσει μπορεί να πετύχει και 73 πόντους σ' ένα παιχνίδι δείχνοντας πως δεν σταματιέται.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, επέλεξε λίγο πριν το All Star Game του NBA να κάνει στην... άκρη του γηπέδου και να σουτάρει μερικά "απλά" σουτάκια. Τα σουτ βέβαια αυτά ήταν από το... σπίτι του βάζοντας τεράστια καμπύλη στη μπάλα, ευστοχώντας σε δύο συνεχόμενα απίστευτα trick shots

@whistle It’s too easy for Luka 😮‍💨 #nba #fyp #explore #basketball #lukadoncic (via @buckets ♬ original sound - Whistle

Ο Λούκα Ντόντσιτς κάνει πλάκα σε όλους λίγο πριν το All Star Game στο ΝΒΑ

Κάποιοι βέβαια θεώρησαν ότι αυτό το σουτ είναι εύκολο για τον Λούκα Ντόντσιτς γι' αυτό επέλεξε να το κάνει λίγο πιο... δύσκολο. Έμεινε περίπου στην ίδια θέση και αυτή τη φορά το έκανε κάνοντας τη μπάλα να σκάσει λίγο πριν καταλήξει στο καλάθι, με τους ανθρώπους στο γήπεδο να ψάχνουν μέρος να... κρυφτούν με τα απίστευτα κατορθώματα του.


Υπάρχουν όμως και παίκτες όπως ο Νίκολα Γιόκιτς που κι αυτός κάνει τα δικά του "θαύματα" στο NBA που δεν αντέχουν άλλο τον Σλοβένο και τις "τρέλες" του. Έτσι λοιπόν σε κάθε ευκαιρία τον "ενοχλεί" όπως έκανε και στην τελευταία συνέντευξη του Ντόντσιτς στην "media Day" του All Star Game

Nikola Jokic sneaks up on Luka Doncic & pours water down his hoodie 🤣 | 2024 NBA All-Star Media Day