Μπορεί ο Στεφ Κάρι να είναι ο καλύτερος σουτέρ στον κόσμο, αυτό δεν σημαίνει πως θα είχε και "εύκολη" δουλειά κόντρα στην φοβερή Σαμπρίνα Ιονέσκου στο Stephen vs Sabrina 3-point Challenge του NBA All-Star Weekend 2024. Έπειτα από μια μυθική "μάχη" μεταξύ τους, ο ρέκορντμαν του "μαγικού κόσμου" του NBA κατάφερε να πάρει τη νίκη με 29 πόντους έναντι των 26 που πέτυχε η αντίπαλος του η οποία άφησε άπαντες με το... στόμα ανοιχτό.

Νικητής ο Κάρι σε απίθανο σόου τριπόντων με την Ιονέσκου στο NBA All-Star Weekend 2024

Μετά από τον διαγωνισμό τριπόντων του WNBA που η Σαμπρίνα Ιονέσκου είχε θριαμβεύσει και κατακτήσει με 37 πόντους ήταν η σειρά του NBA να υποδεχτεί την φοβερή αυτή μπασκετμπολίστρια η οποία δεν είχε εύκολο έργο αφού βρήκε στον δρόμο της τον κορυφαίο σουτέρ όλων των εποχών, Στεφ Κάρι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7vp9tob6nt)

Η Σαμπρίνα κατέθεσε και την... ψύχη της στο παρκέ. Ξεκίνησε με 7 στα 7 εύστοχα τρίποντα και 9 στα 10 στις δυο πρώτες θέσεις ενώ συνολικά σκόραρε 26 πόντους, τόσους όσους σημείωσε και ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων, Λίλαρντ κερδίζοντας το χειροκρότημα και την αναγνώριση όλων.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7vp9tzkksp)

Ο Στεφ Κάρι παλιά του τέχνη... κόσκινο, δεν "μάσησε" και απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί είναι ο ρέκορντμαν στην ιστορία του NBA, σημείωσε 29 πόντους, κατέκτησε τον τίτλο ενώ "υποκλίθηκε" στην προσπάθεια της Ιονέσκου που... έκλεψε τις εντυπώσεις. Μάλιστα, η ίδια μίλησε με τα καλύτερα λόγια αποθεώνοντας τον Κάρι σε δηλώσεις της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz7w9axnn9kx)