Το κακό ξεκίνημα του Ντοκ Ρίβερς στους Μιλγουόκι Μπακς έχει αναγκάσει τους ιθύνοντες της ομάδας να κοιτάξουν για ενίσχυση του ρόστερ αν θέλουν το πρωτάθλημα στο NBA. Μετά την προσθήκη του Πάτρικ Μπέβερλι, τα "ελάφια" συμφώνησαν και με τον ελεύθερο Ντανίλο Γκαλινάρι.

Μεταγραφή στο NBA για τους Μπακς που ενισχύονται με Γκαλινάρι

Τρόπους για να βελτιώσουν τα κακώς κείμενα των τελευταίων αγώνων ψάχνουν οι Μιλγουόκι Μπακς, ολοκληρώνοντας το ρόστερ τους με διάφορες πινελιές. Αρχικά ενίσχυσαν την ομάδα τους μ' έναν "εξολοθρευτή" στην άμυνα, τον Πάτρικ Μπέβερλι, και τώρα θέλουν να βρουν και λύσεις επιθετικά με τη μεταγραφή του Ντανίλο Γκαλινάρι.

Ο βετεράνος φόργουορντ έπαιξε μόλις έξι παιχνίδια με τους Ντιτρόιτ Πίστονς μετά την ανταλλαγή του και έμεινε ελεύθερος, με τους Μπακς να κινούνται για την απόκτησή του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ομάδες όπως οι Κλίπερς, οι Καβαλίερς αλλά και οι Μπουλς ενδιαφέρθηκαν για τον Ιταλό αλλά εκείνος επέλεξε το Μιλγουόκι για τον Ντοκ Ρίβερς.


Σημαντικό "διπλό" για τη συνέχεια στο NBA πήραν οι Γουόριορς

Στο υπόλοιπο αγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς πήραν πολύ σημαντικό "διπλό" στην έδρα των Γιούτα Τζαζ με 137-140. Κορυφαίος για τους "πολεμιστές" ο Κλέι Τόμπσον, πέτυχε 35 πόντους με επτά εύστοχα τρίποντα. Σημαντικές βοήθειες έδωσε ο Ντρέιμοντ Γκριν με 23 πόντους, ενώ ο Στεφ Κάρι ολοκλήρωσε τον αγώνα με double double έχοντας 16 πόντους και 10 ασίστ

Από τους γηπεδούχους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κόλιν Σέξτον που "άγγιξε" το double double με 35 πόντους και 9 ασίστ. Κομβικός για να μείνουν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του αγώνα ήταν ο Κιγιόντε Τζορτζ με 33 πόντους και 9 εύστοχα τρίποντα αλλά και ο Λάουρι Μαρκάνεν που ήταν "διπλός" με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Final 4:49 WILD ENDING Warriors vs Jazz 👀🔥 | February 15, 2024

Επιβλητική νίκη των Τίμπεργουλβς στην έδρα των Μπλέιζερς

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς "πάρτι" έκαναν στο Πόρτλαντ κόντρα στους Μπλέιζερς οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς, κερδίζοντας με το επιβλητικό 91-128. Κορυφαίος για τους πρωτοπόρους της Δύσης ήταν ο Άντονι Έντουαρντς, που πέτυχε 34 πόντους, ενώ άλλους 23 πρόσθεσε ο Καρλ - Άντονι Τάουνς.

Από την πρώτη κιόλας περίοδο φάνηκαν οι γηπεδούχοι να "παρατάνε" το παιχνίδι, καθώς το 14-44 στο τέλος του δωδεκαλέπτου δεν χρήζει εξηγήσεως. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζέρεμι Γκραντ με 20 πόντους

Anthony Edwards Drops 34 Points IN WIN Against Trail Blazers | 02.15.24