Συνεχίζονται τα αρνητικά αποτελέσματα για τους Μιλγουόκι Μπακς στο NBA, που δείχνουν πως χρειάζονται τη διακοπή για το All Star Game για να συνέλθουν. Δεν έχουν καταφέρει να "μπουν" στη φιλοσοφία του Ντοκ Ρίβερς και ψάχνουν να βρουν ακόμη τον ρυθμό τους.

Έχασαν και από τα... τρίτα των Γκρίζλις στο NBA οι Μπακς

Το κατάφεραν κι αυτό οι Μιλγουόκι Μπακς φέτος στο NBA. Ηττήθηκαν στο Μέμφις από τα... τρίτα των Γκρίζλις με 113-110 και αρχίζουν και χάνουν... έδαφος στη βαθμολογία της Ανατολής. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τα "ελάφια" να χάνουν σημαντική ευκαιρία στο φινάλε να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Την επίθεση πήρε ο Ντάμιαν Λίλαρντ, αλλά... μπερδεύτηκε με τον Μπρουκ Λόπεζ και αστόχησε τελικά στο "σκοτωμένο" τρίποντο, με αποτέλεσμα η ομάδα του να φτάσει τις επτά ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια με τον Ντοκ Ρίβερς στον πάγκο. 

Milwaukee Bucks vs Memphis Grizzlies Full Game Highlights | February 15, 2024 | FreeDawkins

Δεν έφτασε το 43ο double double του Αντετοκούνμπο στο NBA για τους Μπακς

Ο μόνος που πάλεψε για τους Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που πέτυχε double double με 35 πόντους και 12 ασίστ αλλά δεν είχε ουσιαστικές βοήθειες. Ναι μεν ο Λίλαρντ πέτυχε 24 πόντους αλλά ήταν απελπιστικά άστοχος με 7/21 σουτ εντός παιδιάς.

Από τις "αρκούδες" πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ζιέρ Γουίλιαμς και Τζέι Τζέι Τζάκσον με 27 πόντους, που συνεχίζουν να αγωνίζονται με πολλές απουσίες, κατεβάζοντας ουσιαστικά πλέον στους αγώνες την... τρίτη ομάδα τους

Giannis Antetokounmpo 35 pts 12 ast 4 reb vs Grizzlies | February 15, 2024 |