Τυπάκο που προ ουδενός ορρωδεί και που για εκείνον οι προκλήσεις είναι γιορτή, δηλαδή τον Πάτρικ Μπέβερλι, απέκτησαν με ανταλλαγή με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι οποίοι θέλουν να δυναμώσουν πριν τα Playoff του NBA. Ο 35χρονος περιφερειακός, που οι παροικούντες τω ΣΕΦ θυμούνται να τσακώνεται με τον Σαμόντ Γουίλιαμς της Ουνικάχα Μάλαγα, τη χρονιά που ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό της Euroleague το 2010, δεν συνέχισε στους "ερυθρόλευκους" εκείνη τη σεζόν, παρ' όλα αυτά παρέμεινε ο ίδιος και απαράλλακτος στο NBA. 


Williams and Beverley Fight in Olympiakos - Malaga Match


Αυτή η αύρα ενός εξαιρετικού περιφερειακού αμυντικού, με σχετικά αξιόπιστο σουτ αν είναι εντελώς μόνος του, συνόδεψε τον Μπέβερλι σε όλη την καριέρα του και φυσικά αυτό που παίρνουν οι ομάδες είναι έναν σκληροπυρηνικό τύπο, βραχύ το δέμας, με τον οποίο μπορείς κάλλιστα να πας στον... πόλεμο. 

Εξάλλου, όσοι ασχολούνται με το NBA θυμούνται την εκπληκτική, αν και στην αρχή δεν της... φαινόταν, των Λος Άντζελες Κλίπερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι τελευταίοι, στο δρόμο προς τον πέμπτο διαδοχικό τελικό τους, πέρασαν μεταξύ σφύρας και άκμονος προκειμένου να αναχαιτίσουν τους συναρπαστικούς Κλίπερς, οι οποίοι τους πήραν δύο παιχνίδια. 


FUNNY "I Promise We tried" - Lou Williams and Patrick Beverley On guarding Kevin Durant


Μιλγουόκι Μπακς: Διορθώσεις στην περιφερειακή άμυνα


Ο νέος προπονητής των Μπακς, Ντοκ Ρίβερς, ήθελε τον Μπέβερλι και επειδή τον ξέρει από τους Κλίπερς και διότι, με τον Έιντριαν Γκρίφιν στο τιμόνι, η άμυνα ήταν γραμμένη στα παλαιότερα των, πανάκριβων αν μη τι άλλο, υποδημάτων του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ο μπαρουτοκαπνισμένος βετεράνος μοιάζει να φεύγει από τους Σίξερς την κατάλληλη στιγμή, όταν, δηλαδή, μπήκε στο χειρουργείο ο Τζοέλ Εμπιντ για το μηνίσκο του, και να πάει σε αντίπαλο δέος, το οποίο έδωσε στην ομάδα της Φιλαδέλφειας τον πόιντ γκαρντ Καμ Πέιν. Σε 640 παιχνίδια στο NBA με τους Ρόκετς, τους Κλίπερς, τους Τίμπεργουλβς, τους Μπουλς και τους Σίξερς έχει 8,4 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 26,8 λεπτά. Χαρακτηριστικό είναι όμως ότι την 1η Δεκεμβρίου του 2023 έβαλε 26 πόντους απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του σε πόντους. Ο Μπέβερλι φέρεται να αποκτήθηκε για να έχει περιορισμένο ρόλο, αλλά συνηθίζει να κάνει υπερβάσεις.