Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ΟΦΗ με τα "λαϊκά δικαστήρια" να δίνουν και να παίρνουν. Η φυγή του Πέπε Μελ σε συνάρτηση με την προσθήκη του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο της ομάδας δείχνουν πως ο Μιχάλης Μπούσης θέλει να αλλάξει τα πράγματα στην ομάδα.

Σηκώνει "μανίκια" ο Δέλλας στον ΟΦΗ

Ο "Κολοσσός" του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι έτοιμος να αναλάβει το δύσκολο ρόλο της σωτηρίας της κρητικής ομάδας. Γνωρίζει πολύ καλά την πραγματικότητα στην Ελλάδα και η διοίκηση των Κρητικών τον εμπιστεύτηκε για να βγάλει το... φίδι από την τρύπα. Ο Δέλλας ανακοινώθηκε μέχρι το 2025 και αναμένεται να προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα σήμερα (13/02).


Να "ενώσει" τον ΟΦΗ θέλει ο Μιχάλης Μπούσης

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΟΦΗ και πιο συγκεκριμένο ο Μιχάλης Μπούσης μετά τις φήμες για αποχώρηση του, έστειλε ένα μήνυνα ενότητας λίγο μετά την ανακοίνωση του νέου προπονητή αναφέροντας: 

"Είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΟΦΗ από τον Οκτώβριο του 2018 και πάντοτε προσπαθώ σκληρά και δίνω τα πάντα για να σας κάνω όλους περήφανους για την ομάδα μας, εντός κι εκτός γηπέδου.

Ανατράφηκα με αξίες και με αυτές ζω κάθε μέρα στην ζωή μου: Να δουλεύω σκληρά, να σέβομαι, να νοιάζομαι και ν’ αγαπώ τους συνανθρώπους μου. Αυτές τις αξίες δεν πρόκειται να τις αλλάξω για κανέναν και για τίποτε.

Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο οι αγώνες και τ’ αποτελέσματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε να μαχόμαστε. Το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε! Αυτήν τη στιγμή ο ΟΦΗ μας χρειάζεται όλους ενωμένους και υποστηρικτικούς.

Το σπίτι μας, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του την ερχόμενη Δευτέρα και η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη υποστήριξη όλων των φιλάθλων μας που θα βρεθούν στο "Γεντί Κουλέ". Πάντα πίστευα πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα για τον ΟΦΗ, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον"!