Έχουν γίνει περισσότερα, τις τελευταίες 100 ώρες, από εκείνα που οι οπαδοί του ΟΦΗ μπορούν να μεταβολίσουν, με αποτέλεσμα, μετά την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά, 2-1, για την 21η αγωνιστική της Super League, να δώσουν... ραντεβού με παίκτες, τεχνικό επιτελείο και διοικούντες έξω από τη Θύρα 9 στο "Γεντί Κουλέ" προκειμένου να τα... πουν ένα χεράκι. 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywfnfqg52dd)

ΟΦΗ: Αποκλεισμός, πώληση και νέα ήττα


Οι... ομιλίτες εξέφρασαν τα παράπονά του σε όλους και ζήτησαν εξηγήσεις για τις ήττες και την κακή αγωνιστική εικόνα. Ο ΟΦΗ, ας μη λησμονείται, ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό δύο φορές στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, 2-1 εντός και 3-1 εκτός έδρας την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί, ενώ μία μέρα μετά επικυρώθηκε η μεταγραφή του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στη Σαλερνιτάνα

Ο Πέπε Μελ είπε, μετά τη λήξη του παιχνιδιού με την Κηφισιά, ότι αν το πρόβλημα είναι εκείνος δεν έχει αντίρρηση να φύγει, αφού "θέλω το καλύτερο για τον ΟΦΗ". 


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cywffsglq1u1)


Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι έχει ραντεβού μέσα στην εβδομάδα με τον Μηνά Λυσάνδρου προκειμένου να συζητήσουν για την κατάσταση και συνολικά το μέλλον του: "Έχουμε συνάντηση με τον κ. Λυσάνδρου και θα μιλήσουμε για την κατάσταση και το μέλλον μου. Ποτέ δεν έχω ζήσει στην καριέρα μου μια χρονιά με τόσα παιχνίδια δίχως νίκη. Και φυσικά ένας προπονητής δεν μπορεί να βρίσκεται στην elite για 24 χρόνια δίχως να παλεύει". 

Ωστόσο, είπε ευθέως ότι οι επιλογές του σε ποδοσφαιριστές δεν έγιναν αποδεκτές, ενώ μίλησε για μια έκθεση που έχει κάνει και στην οποία αναφέρει όλα τα προβλήματα του ΟΦΗ: "Οι παίκτες που πρότεινα εγώ ήταν ακριβότεροι, εκείνοι που ήρθαν ήταν οικονομικότεροι. Είμαι εδώ 1,5 μήνα και σε αυτήν την έκθεση που έχω σημειώσει, αναφέρω τα προβλήματα του ΟΦΗ και θέλω ο ΟΦΗ να έχει μέλλον".