Αυτό που επίκειτο για τον ΟΦΗ την τρέχουσα εβδομάδα, ήταν η συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου, Μηνά Λυσάνδρου, με τον Ισπανό προπονητή της ΠΑΕ, Πέπε Μελ, ωστόσο επικράτησε το μυστήριο, αφού ο Μιχάλης Μπούσης, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση, με την οποία άφησε υπόνοιες ότι μπορεί να φύγει από τον ΟΦΗ. 

Ο Μιχάλης Μπούσης φέρεται να αντέδρασε αφού δέχεται επανειλημμένως πυρά από οπαδούς του ΟΦΗ και έγραψε σε φωτογραφία "Ποτέ δεν ξέρεις αληθινά τι έχεις, μέχρι να χαθεί". 


bousis_ofi_anartisi


ΟΦΗ: Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις ο Μπούσης


Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θεωρείται εξίσου υπεύθυνος για την κακή πορεία του ΟΦΗ, η οποία έχει φτάσει σε κρίσιμο σημείο μετά την ήττα από την Κηφισιά για την 21η αγωνιστική της Super League στο "Παγκρήτιο", με σκορ 2-1. Οι οπαδοί του ΟΦΗ μαζεύτηκαν στο "Γεντί Κουλέ" το βράδυ της Κυριακής και ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους διοικούντες. 

Αν υπήρχε, πάντως, αμφιβολία για το ότι ο Μιχάλης Μπούσης εννοούσε τον ΟΦΗ με αυτό που έγραψε, η διαγραφή όλων των αναρτήσεων που είχαν σχέση με τον Όμιλο, είναι ισχυρή ένδειξη.