Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ που θα διεξαχθεί στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο. Αντιθέτως διαθέσιμα είναι εκείνα για τους προημιτελικούς (15-16/02) αλλά και τους ημιτελικούς (17/02).

Δεν θα πέφτει... καρφίτσα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ

Με ανυπομονησία περιμένουν οι κάτοικοι του Ηρακλείου Κρήτης τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ στα "Δύο Αοράκια", καθώς δύο εβδομάδες περίπου πριν την αναμέτρηση, ανακοίνωσε η ΕΟΚ το sold out. Αντίθετα, υπάρχουν ακόμη εισιτήρια για τους προημιτελικούς και τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Τα ζευγάρια στη φάση των "8" είναι τα εξής:

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου:

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Άρης

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου

Ολυμπιακός - Περιστέρι

Προμηθέας Πατρών - Πανιώνιος

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για τα εισιτήρια του Κυπέλλου Ελλάδος μπάσκετ

Η ΕΟΚ στην ανακοίνωση της ανέφερε αρχικά το sold out του τελικού αλλά υπενθύμισε κιόλας τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για τα υπόλοιπα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Κυπελλούχος Ελλάδας 2024 θα στεφθεί σε γεμάτο γήπεδο! Τα εισιτήρια του τελικού του ΟΠΑΠ Final 8 Κυπέλλου Ανδρών εξαντλήθηκαν! Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης που θα διεξαχθούν στις 15 και 16 Φεβρουαρίου και τους ημιτελικούς που θα γίνουν στις 17 Φεβρουαρίου".