Το ενδιαφέρον για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στα "Δύο Αοράκια" συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με αρκετούς φιλάθλους να... κλείνουν μια θέση για να παρακολουθήσουν δια ζώσης τα ματς. Η ΕΟΚ είχε ενημερώσει πως είχε το δικαίωμα σε συνεργασία με την αστυνομία, να προχωρήσει σε ακύρωση αγορασμένου εισιτήριο εφόσον προέκυπτε ότι ο κάτοχος είναι εμπλεκόμενος σε κάποια υπόθεση αθλητικής βίας. Κάτι που έγινε και πράξη.

Ακύρωσε αγορασμένα εισιτήρια η ΕΟΚ για το Final 8 του Κυπέλλου κατόπιν υπόδειξης της αστυνομίας

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε ότι έχουν τατυτοποιηθεί από την Αστυνομία περίπου 15 κάτοχοι αγορασμένων εισιτηρίων οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας αλλά και άλλα... βαρύτερα εγκλήματα. Η Ελληνική Ομοσπονδία από την πλευρά της προχώρησε στην ακύρωση των εν λόγω εισιτηρίων ενώ η Αστυνομία έχει διαβιβάσει τα στοιχεία στην Εισαγγελία.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Η κίνηση των εισιτηρίων για το Final 8 του ΟΠΑΠ Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-18/2 στο Ηράκλειο είναι έντονη, ειδικά για τον τελικό μάλιστα έχουν απομείνει ελάχιστα, όπως έντονος και αναλυτικός είναι και ο έλεγχος στοιχείων από την Αστυνομία όλων όσοι αγοράζουν εισιτήρια, όπως είχε ανακοινωθεί από την ημέρα έναρξης της διάθεσής τους.

Η ΕΟΚ έχει ήδη λάβει γνώση ότι η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει περίπου 15 κατόχους εισιτηρίων οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας, αλλά και σε άλλα, ακόμα βαρύτερα αδικήματα.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα ακυρωθούν και η Αστυνομία έχει διαβιβάσει τα στοιχεία στην Εισαγγελία.

Όπως έχει γίνει σαφές, για οποιονδήποτε εμπλακεί σε περιστατικά βίας στο Ηράκλειο, θα ακολουθείται η διαδικασία του Αυτόφωρου".