Στη πρώτη του αλλαγή από τις τρεις που δικαιούται στο δεύτερο γύρο προχώρησε ο Ολυμπιακός στο ρόστερ των ξένων της Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" έβαλαν στη λίστα τον Μόουζες Ράιτ αντί του τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ.

"Τοποθέτησε" τον Ράιτ στο ρόστερ της Basket League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός το τελευταίο χρονικό διάστημα ταλαιπωρείται από πολλούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη Basket League με μόλις οκτώ παίκτες. Για αυτό το λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε να αφήσει εκτός συνέχειας του πρωταθλήματος τον τραυματία Νίκολα Μιλουτίνοφ, βάζοντας στη θέση του τον νεαποκτηθέντα Μόουζες Ράιτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cysdnyznm5kh)

Θέλει τον Ράιτ στο Final 8 του Κυπέλλου ο Μπαρτζώκας

Ο Αμερικάνος σέντερ με αυτό το τρόπο θα έχει την ευκαιρία να "βρεθεί" περισσότερο με τους συμπαίκτες του στα παιχνίδια της Basket League αρχικά. Άλλωστε ο προπονητής των Πειραιωτών θέλει να του "περάσει" τις ιδέες του γρήγορα για να μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.

Η κίνηση αυτή βέβαια, έγινε και με γνώμονα το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται έναν ακόμη ψηλό στη διοργάνωση, καθώς ο Μουστάφα Φαλ θα προέρχεται απο τραυματισμό, ενώ ο Λουκ Σίκμα βρίσκεται εκτός λίστας.