Δεν λάλησε τρις ο κόκορας έξω από την υπό κατασκευή... Spotify Arena μετά τα νέα που φέρνουν τον Τσάβι ante portas της εξόδου της Μπαρτσελόνα στο τέλος αυτής της σεζόν, κάτι που προέκυψε ύστερα από το γδούπο της πτώσης από το 5-3 της Βιγιαρεάλ στη Βαρκελώνη -σε ματς που προηγείτο ως το 84'- και η "SPORT" το έγραψε, ενδεχομένως αντί ευχής: ο Μικέλ Αρτέτα σκέφτεται να φύγει από την Άρσεναλ αυτό το καλοκαίρι και να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του ως το 2025. 

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, ο Βάσκος τεχνικός των "κανονιέρηδων" φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του την τάση φυγής του από το Λονδίνο, αν και πιθανώς δεν θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του με την Άρσεναλ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την κατάκτηση της Premier League. Η Άρσεναλ πλησίασε πέρυσι και τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη είχε πιθανότητες, πριν η Μάντσεστερ Σίτι εκμεταλλευτεί ως κεραίας τα στραβοπατήματά της και κατακτήσει το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημά της. Αν ισχύει, πάντως, έπεσε... περονόσπορος, αφού το δημοσίευμα έρχεται δύο μέρες μετά την... περιβόητη, πια, ανακοίνωση του Γιούργκεν Κλοπ

Στη "SPORT", μάλιστα, ο γράφων το έπαιξε... αθώα περιστερά, αφού σημείωσε πως δεν έχει σχέση η Μπαρτσελόνα με τη φυγή του Αρτέτα, παρ' όλο που, όπως ανέφερε, ο Τζουάν Λαπόρτα είναι θαυμαστής του Ισπανού. 

Αν ο Λαπόρτα, πάντως, έχει χιούμορ, πρέπει να συμφωνήσει τώρα με τον Ζοσέ Μουρίνιο.