Ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Ρόμα δεν κάθεται με... σταυρωμένα χέρια, με τον ίδιο να προτείνει τον εαυτό του στην Μπαρτσελόνα για την τεχνική ηγεσία.

Αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα ο Ζοσέ Μουρίνιο

Φωτιά... ήρθε να βάλει ο ραδιοφωνικός σταθμός ElNacional.cat, καθώς σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, ο Ζοσέ Μουρίνιο αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Την είδηση αναπαράγουν και τα καταλανικά Μέσα, τα οποία θέλουν τον τεχνικό διευθυντή των "μπλαουγκράνα", Ντέκο, να το... σκέφτεται.

Ο 60χρονος τεχνικός φαίνεται πως δεν σκέφτεται ούτε κατά... διάνοια την απόσυρσή του από τους πάγκους, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει να προπονεί σε κορυφαίο επίπεδο, με την Μπαρτσελόνα να είναι ο διακαής... πόθος του και να θέλει να την οδηγήσει σε τίτλους και επιτυχίες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η στάση του καταλανικού συλλόγου δεν είναι αρνητική, με τον τεχνικό διευθυντή, Ντέκο, να εξετάζει την περίπτωση του Μουρίνιο για την τεχνική ηγεσία, ιδίως με την εικόνα που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, ο ίδιος ο Τσάβι δήλωσε πως σε περίπτωση που η ομάδα του δεν καταφέρει να κατακτήσει κάποιον τίτλο έως το τέλος της σεζόν, τότε θα δηλώσει την παραίτησή του και θα αποχωρήσει από το «τιμόνι» της ομάδας.