Όσο... ήρεμα ήταν τα πράγματα εντός court στον τελικό γυναικών του Australian Open όπου η Αρίνα Σαμπαλένκα ήταν καταιγιστική απέναντι στην Τσινγουέν Ζενγκ κατακτώντας για δεύτερη φορά τον τίτλο στη Μελβούρνη άλλο τόσο δεν... ήταν στις εξέδρες αφού προκλήθηκε αναστάτωση με έναν θεατή να υψώνει τη σημαία της Παλαιστίνης και διαδηλωτές που φώναζαν "κατάπαυση πυρός τώρα".

Θεατής σήκωσε τη σημαία της Παλαιστίνης στον τελικό του Australian Open και απομακρύνθηκε από το γήπεδο

Συγκεκριμένα, όλα κυλούσαν ομαλά στον τελικό γυναικών του Australian Open, όταν ξαφνικά ένας θεατής σηκώθηκε υψώνοντας τη σημαία της Παλαιστίνης ενώ στις εξέδρες ήταν επίσης κάποιοι διαδηλωτές οι οποίοι φώναζαν συνθήματα, όπως: "κατάπαυση πυρός τώρα", "Λευτεριά στην Παλαιστίνη".

 Μόλις έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους της ασφάλειας του γηπέδου προχώρησαν στην απομάκρυνση τόσο των διαδηλωτών όσο και του θεατή που ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης με αποτέλεσμα να προκληθεί κάποιους είδους αναστάτωση στις εξέδρες.

Mάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε τέτοιου είδους διαμαρτυρία στο φετινό Australian Open αφού την περασμένη Δευτέρα μια γυναίκα θεατής διέκοψε τον αγώνα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Κάμερον Νόρι στα μέσα του τρίτου σετ στη Margaret Court Arena πετώντας δεκάδες φέιγ βολάν εντός του αγωνιστικού χώρου που έγραφαν "Λευτεριά στην Παλαιστίνη".