Σχηματίστηκαν τα ζευγάρια για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος που προέκυψαν μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για τον κλειδάριθμο του Πανιωνίου, με τους "κυανέρυθρους" να λαμβάνουν τον κλειδάριθμο "6".

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Άρης στα πρημιτελικά του Final 8 του Κυπέλλου

Τα δυο ζευγάρια που... ξεχωρίζουν είναι αναμφίβολα αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη. Όσον αφορά τα άλλα ζευγάρια, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με το Περιστέρι bwin ενώ ο Προμηθέας θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Παναθηναϊκός AKTOR - ΑΕΚ
ΠΑΟΚ - Άρης
Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin
Προμηθέας - Πανιώνιος


Οι ημερομηνίες των ματς - Μόνο στον τελικό μπορούν να βρεθούν οι "δυο αιώνιοι"

Όσον αφορά τις ημερομηνίες των αγώνων, το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Άρης θα διεξαχθούν στις 15 Φεβρουαρίου ενώ οι αγώνες Ολυμπιακός - Περιστέρι bwin και Προμηθέας - Πανιώνιος έχουν οριστεί για τις 16 του μήνα. Αξίζει να τονιστεί ότι οι "δυο αιώνιοι" μπορούν να κοντραριστούν μόνο στον τελικό της διοργάνωσης που έχει οριστεί για τις 18 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και στα "Δυο Αοράκια" ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι ο τελικός Κυπέλλου γυναικών θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με αυτή των ανδρών και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο.

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη 15/2
1. Παναθηναϊκός AKTOR-ΑΕΚ
2. ΠΑΟΚ-Άρης

Παρασκευή 16/2
3. Ολυμπιακός-Περιστέρι bwin
4. Προμηθέας-Πανιώνιος

Σάββατο 17/2
Νικητής 1-Νικητής 2
Νικητής 3-Νικητής 4

Κυριακή 18/2
Τελικός