Η ΕΟΚ επισημοποίησε μέσω ανακοίνωσης της πως το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τετραήμερο 15-18 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και συγκεκριμένα στα "Δύο Αοράκια".

Στα "Δύο Αοράκια" το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Η... γιορτή του μπάσκετ που "ακούει" στο όνομα Final 8 Κυπέλλου Ελλάδος ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ πως θα διεξαχθεί και επίσημα στο Ηράκλειο της Κρήτης και στα "Δύο Αοράκια" ενώ γνωστοποιήθηκε πως για ακόμη μια χρονιά η διοργάνωση θα γίνει με την υποστήριξη του ΟΠΑΠ.

Σημειώνεται πως το Final 8 έχει οριστεί για το τετραήμερο 15-18 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, στις 15 και 16 θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 17 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί ενώ στις 18 θα γίνει ο μεγάλος τελικός.

Αξίζει να τονιστεί πως την ίδια μέρα, δηλαδή στις 18 Φεβρουαρίου που έχει οριστεί ο τελικός Κυπέλλου Ανδρών, θα γίνει και ο τελικός Κυπέλλου Γυναικών. Το μεσημέρι της Τετάρτης (17/01, 13:00) θα σχηματιστούν και τα ζευγάρια των ομάδων που θα κοντραριστούν.

Οι ομάδες που θα είναι στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος

Όσον αφορά τις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος, υπενθυμίζεται ότι είναι οι Παναθηναϊκός AKTOR, Ολυμπιακός, Προμηθέας, ΠΑΟΚ mateco, Άρης Midea, Περιστέρι bwin, ΑΕΚ Betsson και Πανιώνιος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Το μπάσκετ είναι γιορτή!

Η ΕΟΚ και ο Χρυσός Χορηγός της ΟΠΑΠ, συνεργάζονται για μία ακόμη χρονιά και στέλνουν το μήνυμα σε όλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από τη συνάντηση των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας.

Το Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών θα έχει και πάλι τη μεγάλη στήριξη του ΟΠΑΠ, όπως και ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών!

Το ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης, και τον τίτλο θα διεκδικήσουν ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο Ολυμπιακός, ο Προμηθέας Πάτρας, ο ΠΑΟΚ mateco, ο Άρης Midea, το Περιστέρι bwin, η ΑΕΚ Betsson και ο Πανιώνιος, ο οποίος κατέκτησε το UNICEF Trophy για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Στις 15 και 16 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 17 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί και στις 18 ο μεγάλος τελικός.

Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει και το μπάσκετ Γυναικών!

Στηρίζει την καινοτομία της ΕΟΚ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών την ίδια ημέρα με τον τελικό του Κυπέλλου Ανδρών και δίνει και σε αυτόν τον αγώνα τίτλου… ονοματεπώνυμο:

ΟΠΑΠ Κύπελλο Γυναικών!

Η συνέχεια θα γραφτεί στο παρκέ, σε ένα τετραήμερο που θα είναι γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ!".