Η Τζιρόνα μπορεί να συνεχίζει στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga μετά το 0-0 μέσα στην Αλμερία αλλά ο Μίτσελ ξέρει πως τέτοιες ισοπαλίες όταν αντίπαλός σου για τον τίτλο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν συγχωρούνται. Οι Καταλανοί έχουν προβάδισμα ενός πόντου πλέον από τους "Μερένχες" οι οποίοι έχουν παιχνίδι λιγότερο λόγω του Σούπερ Καπ κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Στην Premier League η Άστον Βίλα είδε την Έβερτον να αμύνεται με συνέπεια και να της παίρνει την ισοπαλία, αφήνοντάς της στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και τους 43 βαθμούς, παρέα με την Μάντσεστερ Σίτι που έχει παιχνίδι λιγότερο ενώ και η Άρσεναλ θα έχει την ευκαιρία της να την φτάσει καθώς και οι "Κανονιέρηδες" έχουν πλέον παιχνίδι λιγότερο.

Τέλος στην Serie A η ποδοσφαιρική Μπολόνια ξεκίνησε να "ξεφουσκώνει" (σε αντίθεση με την μπασκετική στην Euroleague) με την Λάτσιο, αντίθετα, να βρίσκει σερί που την φέρνει στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τη Φιορεντίνα.

La Liga: Και πάλι καλά λέει η Τζιρόνα με την ισοπαλία στην Αλμερία

Η Τζιρόνα δεν εμφάνισε την γνωστή εικόνα που εμφανίζει τη φετινή σεζόν με την Αλμερία να καταφέρνει να αντιμετωπίσει τα βασικά "ατού" της πρωτοπόρου με τον Μίτσελ να κάνει 4 αλλαγές μέχρι το 67'. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αλέις Γκαρσία αποβλήθηκε για τάκλιν στο 80'. Ο Ραμαζάνι δημιούργησε πολλά ρήγματα από πλευράς Αλμερία αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Premier League: Με τη γνωστή συνταγή του Ντάις, η Έβερτον έκοψε βαθμούς από την Άστον Βίλα

Η Άστον Βίλα είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν όμως στο "Γκούντισον Παρκ" δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο αν και είχε πολλές ευκαιρίες για να το πάρει. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι "Χωριάτες" απειλούσαν διαρκώς αλλά δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Πίκφορντ. Λίγο έλειψε να το πληρώσουν ακόμη πιο ακριβά αλλά το γκολ του Ντουκουρέ στο 88' ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Serie A: "Ξεφούσκωσε" η Μπολόνια, "το βρίσκει" η Λάτσιο

Ευχάριστη έκπληξη υπήρχε και στη Serie A όμως δεν έχει συνέχεια στο 2024. Η Μπολόνια (πέρασε αλλαγή ο Λυκογιάννης) γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στα τελευταία τρία παιχνίδια αυτή τη φορά από την Κάλιαρι (δεν αγωνίστηκε ο Χατζηδιάκος).

Αντίθετα η Λάτσιο (στον πάγκο ο Μανδάς) πήρε τέταρτη συνεχόμενη νίκη με 1-0 κόντρα στη Λέτσε χάρη σε γκολ του Φελίπε Άντερσον και προσπέρασε τους Μπολονέζους για τη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων στην Ιταλία.