Η Τζιρόνα έχασε βαθμούς και έκανε... δώρο στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία με νίκη κόντρα στην Ατλέτικο ξεφεύγει στο +5 από τους Καταλανούς διώκτες της στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Στη Serie A η Μίλαν παρακολουθει... διακριτικά τη μάχη της κορυφής καθώς ακόμα απέχει 4 βαθμούς από τη Γιουβέντους και 5 από την Ίντερ με το αυριανό ντέρμπι των "Μπιανκονέρι" με τους "Νερατζούρι" να κρίνει πολλά. 

Premier League: Ξέσπασε στη Σέφιλντ η Άστον Βίλα

Μετά την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από τη Νιουκάστλ, η Άστον Βίλα ξέσπασε στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και μάλιστα εκτός έδρας συνθλίβοντάς την με 5-0, πετυχαίνοντας μάλιστα τα 4 πρώτα της γκολ στο πρώτο μισάωρο (ΜακΓκίν 12, Γουότκινς 16', Μπέιλι 20', Τίλεμανς 30') με τον Άλεξ Μορένο να διαμορφώνει το τελικό 0-5 στο 47'. Επιστροφή στην πρώτη τετράδα της Premier League για την ομάδα του Έμερι μετά και την ισοπαλία της Τότεναμ κόντρα στην Έβερτον.

MATCH HIGHLIGHTS | Sheffield United 0-5 Aston Villa

La Liga: Μπλόκο της Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Τζιρόνα και... δώρο στην Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κατάφερε να μπλοκάρει την Τζιρόνα και να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Καταλονία. Οι γηπεδούχοι είχαν κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο όμως απόντως του πρώτου τους σκόρερ, Ντόβμπικ, δεν είχαν τον άνθρωπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τη μια φορά που έγινε, ο VAR ακύρωσε το τέρμα λόγω οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης (πριν... 40 δευτερόλεπτα). Ο Γκαζανίγκα απέκρουσε σημαντικές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι όμως στο τέλος χαμογελάει ο... Αντσελότι ξέροντας πως με νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (4/2) η ομάδα του θα ξεφύγει στο +5 από τους διώκτες της.

Girona vs Real Sociedad - Highlights & All Goals 2024 HD

Τα αποτελέσματα της La Liga

Βαλένθια - Αλμερία 2-1 (Ντούρο 14', Γιάρεμτσουκ 23' - Αρίμπας 50')

Γρανάδα - Λας Πάλμας 1-1 (Μπρ. Μέντεζ 43' - Πεχίνο 68')

Serie A: Νίκη με ανατροπή η Μίλαν, εμφατική νίκη "Ευρώπης" της Μπολόνια

Αν και η Μίλαν σκόραρε πρώτη με τον Ζιρού, είδε την Φροζινόνε να ανακτά το προβάδισμά της κάνοντας την ολική ανατροπή. Όμως οι "Ροσονέρι" βρήκαν γρήγορο γκολ ισοφάρισης και πήραν εν τέλει τη νίκη χάρη στο γκολ του Γιόβιτς στο 81'.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvpbky3dg0h)

Καρδιοχτύπια υπήρξαν και στην Μπολόνια με την ομάδα του Τιάγκο Μότα να βλέπει την Σασουόλο να προηγείται δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και να κρατά μέχρι το 73' το προβάδισμά της. Τότε ο Φαμπιάν ισοφάρισε και το μεγαλύτερο άγχος των γηπεδούχων έφυγε. Ο Λυκογιάννης πέρασε αλλαγή στο 82' και με γκολ των Φέργκιουσον και Σαλεμάκερς μέσα σε ένα... τρίλεπτο, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη και έφτασαν την Αταλάντα στην τέταετη θέση (ματς λιγότερο οι "Μπεργκαμάσκι").

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvrvgqa7h7d)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Serie A:

Έμπολι - Τζένοα 0-0

Ουντινέζε - Μόντσα 0-0

Φροζινόνε - Μίλαν 2-3 (Σουλέ 24', Ματσιτέλι 65' - Ζιρού 17', Γκάμπια 72', Γιόβιτς 81')

Μπολόνια - Σασουόλο 4-2 (Βίτι αυτ. 24', Φαμπιάν 73', Φέργκιουσον 83', Σαλεμάκερς 86' - Θόρστβεντ 13', Βολπάτο 34')

Bundesliga: Ήττα-πισωγύρισμα για την Άιντραχτ που έμεινε με 9 παίκτες!

Με νίκη η Άιντραχτ θα μπορούσε να φτάσει μία νίκη μακριά από την τετράδα και την Ντόρτμουντ όμως οι "Αετοί" δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν στην Κολωνία με 2-0 ενώ τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες εξαιτίας των αποβολών των Ενκουνκού στο 66' και Τούτα στο 83'. Για την Κολωνία αυτή ήταν μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθειά της να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της Bundesliga.

Time to Party in Cologne! | 1. FC Köln - Eintracht Frankfurt 2-0 | Highlights | MD 20 – Bundesliga

Eredivisie: Ισόπαλο το ντέρμπι με τον Άγιαξ, παρέμεινε αήττητη η Αϊντχόφεν

Άγιαξ και Αϊντχόφεν αρκέστηκαν στην ισοπαλία με 1-1 (Μπερχάους 19' - Ντε Γιονγκ 34') στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Eredivisie. Η Αϊντχόφεν με αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε αήττητη και δείχνει πως... απλώς δεν χάνει το πρωτάθλημα στην Ολλανδία, με τη δεύτερη Φέγενορντ να είναι 13 βαθμούς πίσω της. Ο Άγιαξ του Τζον Φαν'τ Σχίπ αντίθετα, βρίσκεται οριακά εκτός της πρώτης τετράδας που δίνει σίγουρο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ajax - PSV Eindhoven (1-1) | Maç Özeti | Hollanda Ligi 20. Hafta